ΑρχικήinetΈτοιμη η έκδοση 1.0.0.60 για το NETGEAR R6100

Έτοιμη η έκδοση 1.0.0.60 για το NETGEAR R6100

NETGEAR

Η εταιρεία NETGEAR κυκλοφόρησε προς τα τέλη της περασμένης εβδομάδας ένα νέο πακέτο firmware, που αναπτύχθηκε για το R6100 ασύρματο μοντέλο router. Είναι η έκδοση 1.0.0.60, η οποία ρυθμίζει τη συσκευή σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τους κανονισμούς του νέου προτύπου, EN 300 328 v1.8.1 και EN 301 893 v1.7.1.

Οι κάτοχοι του εν λόγω router πρέπει να έχουν κατά νου ότι με αυτή την έκδοση, το router θα αντιμετωπίζει ακόμη κάποια προβλήματα με το Windows Media Player του DLNA client, επειδή παίρνει περισσότερο χρόνο για να λάβει αρχεία από μια συσκευή USB, καθώς επίσης υπάρχουν και κάποια προβλήματα στο traffic control.

Αν κάποιος θέλει να αναβαθμίσει τη συσκευή του, πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξει την έκδοση του εγκατεστημένου firmware. Μετά πρέπει να αποθηκεύσει και να εξάγει το αρχείο και να συνδέσει με ενσύρματη σύνδεση το router και τον υπολογιστή.

Στη συνέχεια, από το περιβάλλον διαχείρισης του R6100 ( απαιτείται όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης), να επιλέξει Advanced > Administration > Firmware Upgrade, και “Αναζήτηση”.

Αφού ο χρήστης επιλέξει το αρχείο “R6100-V1.0.0.60.img”, επιλέγει “Upload”, και από εκεί και πέρα το router κάνει τα υπόλοιπα. Όπως σε όλες τις εγκαταστάσεις ενημερώσεων είναι σημαντικό να έχουμε κατά νου ότι δεν πρέπει να διακόπτουμε την εγκατάσταση, γιατί έτσι μπορεί να προκύψουν διάφορες δυσλειτουργίες στη συσκευή.

Το νέο πακέτο firmware του NETGEAR R6100 Router, έκδοση 1.0.0.60, είναι διαθέσιμο από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, από όπου προτείνεται να γίνει η λήψη και όχι από τοποθεσίες τρίτων, και αυτό για τη καλύτερη ασφάλεια της συσκευής και του υπολογιστή.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS