ΑρχικήinetSony: Τηλεόραση λεπτότερη από smartphone και με Android!

Sony: Τηλεόραση λεπτότερη από smartphone και με Android!

sonyΟ προσανατολισμός στα premium μοντέλα και την υπέρ-υψηλή ανάλυση αποτελεί ξεκάθαρη στρατηγική επιλογή της Sony στον τομέα των τηλεοράσεων και τα πρώτα δείγματα παρουσιάζονται ήδη στο CES του Λας Βέγκας.

Εκεί, η ιαπωνική εταιρεία παρουσιάζει την πιο λεπτή LCD τηλεόραση στον κόσμο, με πάχος μικρότερο από εκείνο των περισσότερων smartphones, όπως και των δικών της κορυφαίων μοντέλων της σειράς Xperia Z.

H Bravia X90C έχει πάχος μόλις 4,9 χιλιοστά στο λεπτότερο σημείο της, το πάνελ της είναι ανάλυσης 4K (δηλαδή περίπου τέσσερις φορές υψηλότερης του Full HD) και έχει εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα Android TV. Ετσι, οι θεατές μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση σε ταινίες, μουσική, παιχνίδια, εφαρμογές και άλλο παρεχόμενο υλικό από τη Google ή και να μεταφέρουν απευθείας στην οθόνη της τηλεόρασής τους περιεχόμενο από τις Android φορητές συσκευές τους.

H τηλεόραση υποστηρίζει τη φωνητική αναζήτηση σε 42 γλώσσες, μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου στο τηλεχειριστήριο αφής. Επίσης, οι χρήστες μπορούν να παίξουν παιχνίδια που έχουν στις Android συσκευές τους, προσαρμοσμένα για τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης και την αξιοποίηση κάποιου gamepad.

Τον Σεπτέμβριο στην IFA, στο Βερολίνο, η Philips ήταν η πρώτη από τους μεγάλους κατασκευαστές που είχε παρουσιάσει μοντέλο τηλεόρασης με το Android TV. Ωστόσο, η Sony φαίνεται ότι έχει βάλει τη δική της πινελιά στο νέο λειτουργικό σύστημα για smart TVs (ανακοινώθηκε από τη Google τον Ιούνιο), με προτεινόμενες εφαρμογές και κάποιες πρόσθετες λειτουργίες.

Οι νέες σειρές τηλεοράσεων της Sony αναμένεται να είναι διαθέσιμες στην Ευρώπη πριν από το τέλος του πρώτου τριμήνου.

Πηγή: protothema.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS