ΑρχικήsecurityNέο προϊόν της Trustev μας απαλλάσει από τα trolls

Nέο προϊόν της Trustev μας απαλλάσει από τα trolls

Ένα νέο προϊόν από την Trustev έχει μεγάλες φιλοδοξίες: να απαλλαγούμε από τα trolls που κυκλοφορούν στα σχόλια του Διαδικτύου.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα προϊόν για τους εκδότες που θα τους βοηθήσει να περνάνε τα trolls στη μαύρη λίστα, ακόμη και αν έχει αλλάξει η διεύθυνση IP τους, το πρόγραμμα περιήγησης, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσπαθούν να κρυφτούν χρησιμοποιώντας κάποιο VPN.

Trustev

Η Τrusteν αναφέρει ότι χρησιμοποιεί ένα «ψηφιακό αποτύπωμα» που αποτελείται από εκατοντάδες σημεία δεδομένων, όπως η διεύθυνση MAC του χρήστη, τον πύργο του κινητού τηλεφώνου, το αναγνωριστικό συσκευής αλλά το καλύτερο είναι ότι μπορεί να ανιχνεύσει μια καταχρηστική συμπεριφορά, και τότε τιμωρεί τον χρήστη με μόνιμη απαγόρευση.

Η εταιρεία μάλλον γνωρίζει τι κάνει, δεδομένου ότι προσφέρει επίσης ένα επιτυχημένο προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου για την προστασία κατά της απάτης.

Μόλις απαγορευτεί η πρόσβαση, οι συγκεκριμένοι χρήστες δεν μπορούν απλά να καταχωρήσουν ξανά ένα λογαριασμό για να σχολιάσουν και πάλι, επειδή η υπηρεσία τους καταγράφει εξασφαλίζοντας ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν χρησιμοποιώντας μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μια άλλη συσκευή. Φυσικά η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν και η τιμολόγηση της γίνεται ανά-εφαρμογή. Το κόστος της όμως είναι αρκετά υποφερτό.

Πηγή: secnews.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS