ΑρχικήinetFeastly - Γαστρονομικές απολαύσεις P2P

Feastly – Γαστρονομικές απολαύσεις P2P

Feastly γαστρονομικές απολαύσεις P2P

To Feastly, μια νέα εταιρεία που ξεκίνησε το 2013, και προσφέρει μοναδικές γευστικές εμπειρίες εκτός των εστιατορίων, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι μάζεψε 1,25 εκατομμύρια δολάρια με το σύστημα seed funding.

Πρόκειται για ένα website όπου οι chef, που πρέπει πρώτα να εγκριθούν από την αρμόδια ομάδα, μπορούν να προσφέρουν αυτά που φτιάχνουν σε όλο τον κόσμο από το σπίτι τους. Από το περασμένο έτος που ξεκίνησε τη λειτουργία του, αναφέρει ο ιδρυτής του site, Noah Karesh, οι chef που συμμετέχουν έχουν δώσει χιλιάδες γεύματα σε πελάτες τους στο San Francisco, Washington, New York. Επίσης μερικοί από αυτούς βγάζουν $60,000, το χρόνο και στη ουσία ζουν από αυτό. Άλλοι χρησιμοποίησαν την πλατφόρμα, έτσι ώστε να χτίσουν τη πελατεία τους και άνοιξαν δικά τους εστιατόρια.

Ο Karesh, συνεχίζει λέγοντας, ότι το σύστημα αυτό δε προσφέρει μόνο ένα τρόπο για να βρει κανείς αυθεντικές γεύσεις από διεθνείς κουζίνες αλλά είναι και ένας πολύ καλός τρόπος για να έρθει κανείς σε επαφή με νέους ανθρώπους και να γνωριστεί.

Το Feastly, πρόσφατα ασφάλισε τους chef, που συμμετέχουν στο project, για δηλητηριάσεις και για καταστροφή περιουσίας στο χώρο τους και είναι το πρώτο food P2P project, που το κάνει αυτό! Επίσης προσέλαβε τον Leigh Goldstein ως CEO, που είναι πρώην στέλεχος του διεθνούς δικτύου αποστολών του eBay.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS