ΑρχικήsecurityWindows 10 TP b.9879 vs Kaspersky Anti-virus

Windows 10 TP b.9879 vs Kaspersky Anti-virus

Windows 10 TP

Αν και το Kaspersky Anti-virus εξακολουθεί να είναι μία από τις κορυφαίες λύσεις στην αγορά, δεν είναι αποτελεί καμία έκπληξη ότι μερικοί χρήστες προσπαθούν να το εγκαταστήσουν σε Windows 10 TP, παρά το γεγονός ότι προτείνεται να χρησιμοποιείτε η έκδοση αυτή μόνο για προεπισκόπηση του λειτουργικού και μόνο για τους σκοπούς της δοκιμής.

Δυστυχώς για εκείνους που έχουν ενημερώσει το λογισμικό ήδη στην πιο πρόσφατη δοκιμαστική έκδοση 9879, το Kaspersky Anti-virus δε λειτουργεί πλέον σε Windows 10 λόγω ζητημάτων συμβατότητας με το λειτουργικό σύστημα.

Κάθε φορά που επιχειρείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή σε έναν υπολογιστή που τρέχει την τελευταία έκδοση του Windows 10 TP, βγαίνει ένα μήνυμα λάθους που σας λέει ότι το πρόγραμμα αυτό έχει προβλήματα συμβατότητας και σας προτείνει να πάρετε την online βοήθεια για την επίλυση του προβλήματος αυτού.

Ένα πολύ απλό κολπάκι μπορεί να σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε το Kaspersky Anti-virus 2015 σε έναν υπολογιστή Windows 10 TP, στην έκδοση 9879. Φαίνεται ότι το λειτουργικό εμποδίζει την εγκατάσταση του app, λόγω συμβατότητας, εμποδίζοντας το εκτελέσιμο αρχείο “kav15.0.1.415en_6868.exe.” Μέχρι στιγμής αυτός είναι ο μοναδικός περιορισμός που έχει θέσει η Microsoft, οπότε αλλάζοντας το όνομα του αρχείου, ας πούμε σε “kasperskyantivirus.exe”, μπορούμε να ξεγελάσουμε το σύστημα και να κάνουμε την εγκατάσταση.

Windows 10 TP έχει προβλήματα συμβατότητας.

Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση που υπάρχουν τέτοια θέματα κατά την εγκατάσταση software σε αυτή την έκδοση Windows 10 TP. Περιμένουμε να δούμε αν η Microsoft, θα λύσει τέτοια θέματα στη επόμενη αναβάθμιση που θα κυκλοφορήσει.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS