ΑρχικήinetΟι Έλληνες επιχειρηματίες θα προβάλλονται από τη «Baidu»

Οι Έλληνες επιχειρηματίες θα προβάλλονται από τη «Baidu»

baidu

Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης της Κίνας δέχεται 6 δισ. χτυπήματα την ημέρα

 

Στο πλευρό των Ελλήνων επιχειρηματιών τάσσεται ο γίγαντας του κινεζικού διαδικτύου, η εταιρεία «Baidu», η οποία δέχεται 6 δισεκατομμύρια χτυπήματα την ημέρα.

Tην αξιοποίηση του αυξημένου ενδιαφέροντος της κινεζικής αγοράς για το Ελληνικό τουριστικό προϊόν και για επενδύσεις στη χώρα μας αναμένεται να συζητήσει, με στελέχη της κινεζικής εταιρείας «Baidu» – της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης στην Κίνα – αύριο το απόγευμα στις 4 ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχει και η ελληνική εταιρεία «Χρυσός Οδηγός» μέσω της οποίας οι επιχειρηματίες θα αποκτήσουν βήμα στην κινεζική αγορά.

Υπενθυμίζεται ότι η Baidu (baidu.com) είναι με διαφορά η πιο γνωστή μηχανή αναζήτησης στην Κίνα.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε ακολουθεί ραγδαία ανάπτυξη με συνεχή προσθήκη νέων υπηρεσιών και βελτίωση των ήδη προσφερόμενων. Η μηχανή αναζήτησης λειτουργεί μόνο στην Κινεζική γλώσσα και η μεγάλη επιτυχία που την περιβάλλει οφείλεται κυρίως στην βαθιά κατανόηση και ανάλυση της πλούσιας Κινέζικης γλώσσας.

Η Baidu προσφέρει μεταξύ άλλων υπηρεσίες χαρτογράφησης, ερωτήσεων – απαντήσεων, εγκυκλοπαίδεια, καθώς και αναζήτηση εικόνων και βίντεο. Σήμερα η Baidu αποτελεί τη μεγαλύτερη βάση περιεχομένου στον κόσμο, που δημιουργήθηκε από χρήστες του διαδικτύου στην Κινεζική γλώσσα.

Οι υπηρεσίες διαδικτυακού μάρκετινγκ και διαφήμισης που προσφέρει η Baidu στην Κίνα είναι από τις πλέον διαδεδομένες και χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και από πολυεθνικούς κολοσσούς, που δραστηριοποιούνται στην κινεζική αγορά.

Οι υπηρεσίες διαδικτυακού μάρκετινγκ της Baidu υποστηρίζονται από ένα μεγάλο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλα τα αστικά κέντρα της Κίνας.

Πηγή: newsbeast.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS