ΑρχικήinetSnapJet μια Polaroid τσέπης για smartphone

SnapJet μια Polaroid τσέπης για smartphone

SnapJet μια Polaroid τσέπης

Ένα νέο project κατασκευής gadget, το Snapjet,  ξεκίνησε να τρέχει αυτό τον καιρό στο Kickstarter. Πρόκειται για ένα φορητό εκτυπωτή Polaroid φωτογραφιών που επιτρέπει σε κατόχους smartphone να τυπώσουν άμεσα, όπου και αν βρίσκονται, τις φωτογραφίες από το smartphone τους, χωρίς καμία εφαρμογή, καλώδιο, χρήση WiFi ή Bluetooth. Επίσης λέγεται ότι θα είναι απόλυτα συμβατή η συσκευή με όλα τα smartphone που κυκλοφορούν στην αγορά.

Θα είναι πολύ εύκολο να τυπώσουμε μια φωτογραφία. Απλά τοποθετούμε το κινητό μας με την οθόνη προς τα κάτω, πάνω στο SnapJet. Αυτό κάνει scan το είδωλο της οθόνης του κινητού και τυπώνει μια Polaroid 300 ή Fujifilm Instax, χρησιμοποιώντας το φως από την οθόνη του κινητού και μάλιστα σε ανάλυση 1200 dpi.

Η ομάδα κατασκευής δηλώνει, ότι έψαχνε ένα τρόπο να χρησιμοποιήσουν το φως από την οθόνη των κινητών, ώστε να έχουν καλό αποτέλεσμα τύπωσης και το κατάφεραν χρησιμοποιώντας το κλασικό αναλογικό φιλμ σε συνδυασμό με τεχνολογία οπτικών ινών, που χρησιμοποιεί και η συσκευή.

Το SnapJet είναι open source project.

Η συσκευή SnapJet είναι open source και έχει USB, BLE και OLED. Η ομάδα διαθέτει όλα τα σχέδια του SnapJet στην επίσημη ιστοσελίδα και μάλιστα δηλώνει ότι θέλει οι χρήστες που θα το πάρουν να κάνουν ό,τι τροποποιήσεις θέλουν, ακόμη και να το αναπρογραμματίσουν, ακόμη και για εμπορικούς σκοπούς.

Η χρηματοδότηση ξεκινάει από τα $129, με αυτούς που δίνουν χρήματα να παίρνουν διάφορα δωράκια ανάλογα το ποσό που θα διαθέτουν. Υπολογίζεται ότι ημερομηνία κυκλοφορίας θα είναι περίπου το Δεκέμβριο του 2015.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS