ΑρχικήinetSamsung Flow συνεχής σύνδεση για Samsung

Samsung Flow συνεχής σύνδεση για Samsung

Samsung Flow

Στο συνέδριο προγραμματιστών της Samsung στο Σαν Φρανσίσκο, που έγινε τη περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία έκανε μερικές ανακοινώσεις σχετικά με τα project που τρέχουν αυτή τη στιγμή, από την εικονική πραγματικότητα, έως τη διασύνδεση συσκευών για το σπίτι αλλά και την υγεία. Κατά την εναρκτήρια ομιλία, το Samsung Flow  παρουσιάστηκε για πρώτη φορά . Το Flow θα επιτρέπει την συνεχή σύνδεση μεταξύ των συσκευών Samsung, χωρίς καλώδια, είτε πρόκειται για smartphones, είτε για τηλεοράσεις, είτε για tablet, είτε ακόμη και για smartwatches.

Samsung Flow λειτουργίες

To Samsung Flow έχει τρεις βασικές λειτουργίες και αυτές είναι, Transfer, Defer και Notify. Για το Transfer δε χρειάζεται να εξηγήσουμε και πολλά διότι όπως υποδηλώνει και η λέξη , θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν περιεχόμενο από μια Samsung συσκευή στην άλλη είτε πρόκειται για μια εικόνα ή μια κλήση βίντεο ή μια ιστοσελίδα .

Με το Defer, επιτρέπεται στους χρήστες να διακόψουν μια δραστηριότητα και να τη συνεχίσουν αργότερα, από το σημείο που σταμάτησαν, σε μια άλλα συσκευή Samsung. Έτσι, για παράδειγμα, αν χρησιμοποιείτε ένα smartphone για μια εργασία σε ένα υπολογιστικό φύλλο , μπορείτε να το αναβάλετε και να το συνεχίσετε όταν είστε πίσω στο γραφείο σας από το tablet. Αυτό λειτουργεί επίσης και με πολυμέσα. Έτσι θα είναι δυνατό να διακόψετε μια ταινία που βλέπετε σε ένα smartphone ή tablet για να τη συνεχίσετε από εκεί που σταματήσατε σε μια τηλεόραση Samsung .

Τέλος η λειτουργία Notify, είναι και αυτή αυτό που δηλώνει η λέξη. Ειδοποιήσεις για τη χαμηλή ένδειξη της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου, αλλά και κλήσεις , θα μπορούν να έρχονται μέσω της Samsung τηλεόρασης, αν για παράδειγμα το κινητό είναι σε άλλο χώρο.

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πότε θα είναι διαθέσιμο το σύστημα Samsung Flow και πώς θα μπορούμε να το έχουμε σε όλες τις συσκευές Samsung, ώστε να εκμεταλευτούμε τη νέα αυτή τεχνολογία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS