ΑρχικήinetΓιατί το Facebook έβγαλε εκτός το Messenger

Γιατί το Facebook έβγαλε εκτός το Messenger

messenger

Παρότι τα μηνύματα στο messenger ξεπερνούν τα 10 δισ. τη μέρα!

Για να προωθήσει τη διαφάνεια στην εταιρεία, που διαχειρίζεται το Facebook, ο διευθύνων σύμβουλος, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, συμμετείχε σε μία συνάντηση για να δεχθεί ερωτήσεις και να δώσει απαντήσεις.

Φυσικά και δέχτηκε πληθώρα ερωτήσεων, αλλά η πιο δημοφιλής απ’όλες ήταν η ερώτηση γιατί το facebook έβγαλε εκτός της σελίδας του το Messenger.

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό το facebook αποφάσισε να κλείσει την εφαρμογή της ανταλλαγής μηνυμάτων και να υποχρεώνει ουσιαστικά τους χρήστες να χρησιμοποιούν μία άλλη εφαρμογή, το Messenger. Αυτό εξόργισε πάρα πολλούς χρήστες που δεν ήθελαν να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές. Παρά όμως τις διαμαρτυρίες το Facebook Messenger χτύπησε το ρεκόρ των 500 εκατομμυρίων ενεργών χρηστών το μήνα.

Οπότε γιατί το facebook έβγαλε εκτός της σελίδας του το messenger; Μέσω του messenger στέλνονται 10 δισεκατομμύρια μηνύματα την ημέρα και οι χρήστες κινητών συσκευών είναι υποχρεωμένοι να ανοίγουν μία άλλη εφαρμογή για να στείλουν μήνυμα.

[wdca_ad id=”73827″ ]

Η απάντηση ήρθε από το Μαρκ Ζούκεμπεργκ «Ο λόγος είναι ότι πιστεύουμε ότι η εμπειρία είναι καλύτερη και θεωρούμε ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων είναι όλο και πιο σημαντική και το κάνουν όλο και περισσότερο οι χρήστες.

Κάθε μέρα στέλνονται πάνω από 10 δισεκατομμύρια μηνύματα μέσω facebook», είπε και τόνισε ότι «για να πάρει κανείς τα μηνύματά του έπρεπε να ανοίξει την εφαρμογή και μετά να πάει σε μία άλλη κατηγορία, πράγμα που έπαιρνε αρκετά δευτερόλεπτα. Και είδαμε ότι οι περισσότεροι χρησιμοποιούν αποκλειστικά αυτή την εμπειρία,
είτε πρόκειται για SMS, είτε iMessage είτε για μία άλλη εφαρμογή όπως το WhatsApp».

Και κατέληξε λέγοντας ότι πιστεύει ότι το να αναγκάζει τους χρήστες να μεταφέρονται σε μία άλλη εφαρμογή θα αποδειχτεί καλύτερο μακροπρόθεσμα.

Πηγή: newsbeast.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS