ΑρχικήsecurityΗ Apple λύνει το γρίφο με το bug του iMessage

Η Apple λύνει το γρίφο με το bug του iMessage

Το εργαλείο δουλεύει είτε έχετε ακόμα στην κατοχή σας την Apple συσκευή και ετοιμάζεστε είτε να την πουλήσετε ή να την αποθηκεύσετε, είτε την έχετε ήδη πουλήσει

apple-bug

Πριν λίγο καιρό, η Apple δέχθηκε μία μαζική αγωγή από χρήστες που όταν άλλαξαν από iPhone σε Android, έπαψαν να λαμβάνουν γραπτά μηνύματα!

Το δικαστήριο τους δικαίωσε και μαζί με την απόφαση αρκετοί άλλοι άνθρωποι έμαθαν για το πρόβλημα του iMessage που αρνείτο να δεχθεί την απόρριψη της Apple για την Google και μπλόκαρε τα μηνύματα των πρώην χρηστών.

Τώρα, για όσους δεν ήξεραν την ειδική και μάλλον πολύπλοκη διαδικασία για την διαγραφή ενός τηλεφωνικού αριθμού από το iMessage, η Apple δημιούργησε ειδικό ηλεκτρονικό εργαλείο που την αυτοματοποιεί.

Αν και εσείς –χωρίς… εννοείται να καταλαβαίνουμε το γιατί – ετοιμάζεστε να μεταπηδήσετε από iPhone σε Android συσκευή, βρείτε το εργαλείο εδώ και διαγραφτείτε για πάντα από το iMesssage γιατί διαφορετικά μπορεί να μην ξαναλάβετε ποτέ sms στην Android συσκευή σας…

Το εργαλείο δουλεύει είτε έχετε ακόμα στην κατοχή σας την Apple συσκευή και ετοιμάζεστε είτε να την πουλήσετε ή να την αποθηκεύσετε, είτε την έχετε ήδη πουλήσει και έχετε βρεθεί στη δίνη του bug του iMessage.

Βρείτε το εδώ: https://selfsolve.apple.com/deregister-imessage

Πηγή: thetoc.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS