ΑρχικήinetΗ Microsoft αναβαθμίζει το Skype για τις συσκευές με Windows Phone 8.1

Η Microsoft αναβαθμίζει το Skype για τις συσκευές με Windows Phone 8.1

skype drawing

Μια νέα έκδοση του Skype είναι πλέον διαθέσιμη για Windows Phone 8.1 και Windows Phone 8 συσκευές και περιέχει αρκετές βελτιώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και υποστήριξη για HD οθόνες.
Το νέο Skype 2.24 περιλαμβάνει βελτίωση του προγράμματος VoIP καθώς και αρκετές λειτουργικές βελτιώσεις που έχουν ως αποτέλεσμα την ταχύτερη εκτέλεση της εφαρμογής.

Πρώτα απ ‘όλα, υπάρχει μια εντελώς νέα λειτουργία που επιτρέπει στον χρήστη να σχεδιάσει μια εικόνα σε παράθυρο συνομιλίας και να το στείλει στις επαφές του. Ταυτόχρονα, αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στον χρήστη την επεξεργασία των εικόνων ή το σχολιασμό σε ένα Bing χάρτη, όλα με το άγγιγμα του δακτύλου του.

Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές που τρέχουν Windows Phone 8.1 και Windows Phone 8 και θα είναι ενσωματωμένη με τη νέα έκδοση του Skype.
Οι αναβαθμίσεις για τις συσκευές με Windows Phone 8.1
Η ενημερωμένη εφαρμογή Skype περιλαμβάνει επίσης αρκετές καινοτομίες για τις Windows Phone 8.1 συσκευές.

Το Skype είναι πλέον ταχύτερο και έτσι ο χρήστης ακόμα και όταν έχει ανοιχτή κάποια άλλη εφαρμογή επανέρχεται πιο γρήγορα σε μια συνομιλία.

Υλοποιήθηκε σημαντική αναβάθμιση που αφορά τους κατόχους των Lumia 1520 αφού το Skype τώρα περιλαμβάνει υποστήριξη σε HD οθόνη, πράγμα που σημαίνει ότι η εφαρμογή θα παρέχει τη βέλτιστη απόδοση σε οθόνες υψηλής ποιότητας.
Επιπλέον, αναβαθμίστηκε η λειτουργία σύνδεσης του χρήστη στις Windows Phone 8.1 συσκευές, έτσι ώστε να μπορεί πλέον να συνδεθεί αυτόματα με το λογαριασμό Microsoft που είναι επίσης συνδεδεμένος με το τηλέφωνό του.
Η Microsoft συμβουλεύει τους χρήστες να συνδέουν τον Skype λογαριασμό τους με τον Microsoft λογαριασμό τους για μεγαλύτερη ασφάλεια, προστασία της ιδιωτικότητας και παροχής περισσότερων επιλογών ανάκτησης του κωδικού πρόσβασης.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS