ΑρχικήinetStart Up Youth: Nεαροί Έλληνες παρουσίασαν απίθανες εφαρμογές

Start Up Youth: Nεαροί Έλληνες παρουσίασαν απίθανες εφαρμογές

Start-Up-Weekend-Youth-349x240-compressed

Βενιαμίν επιχειρηματίες, μαθητές και πρωτοετείς φοιτητές, συγκεντρώθηκαν στο «Egg» στα πλαίσια του Start Up Youth παρουσιάζοντας τις επιχειρηματικές τους ιδέες.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή, το 1ο Start Up Weekend Youth που πραγματοποιήθηκε στον χώρο «επώασης» νεοφυών επιχειρήσεων, «Egg», το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν απίστευτες εφαρμογές με εμπνευστές μαθητές και φοιτητές νεαρής ηλικίας που βγάζουν το χρήστη από μία δύσκολη κατάσταση, ή μπορούν ακόμη και να σώσουν ζωές.

Ενδιαφέρουσα εφαρμογή ήταν το «Awkward» που σας δίνει ιδέες για να «σώσετε» ένα βαρετό ραντεβού, ή ακόμη και να φύγετε διακριτικά από αυτό χρησιμοποιώντας την κατηγορία «δικαιολογίες», τις οποίες στο μέλλον, οι εμπνευστές της εφαρμογής, σκοπεύουν να εξελίξουν για εργαζόμενους που αργούν στη δουλειά, ή μαθητές που δεν είναι συνεπείς.

Μία εφαρμογή που θα σώσει ζωές είναι και το e-geia, που βραβεύθηκε ως εκείνη με την καλύτερη επιχειρηματική προοπτική, είναι η δημιουργία ενός βραχιολιού από καουτσούκ με ένα μεταλλικό τετράγωνο, στο οποίο θα βρίσκεται ηλεκτρονικά όλο το ιατρικό ιστορικό του ασθενούς, ώστε να έχει άμεση πρόσβαση ο θεράπων ιατρός σε μια έκτακτη περίσταση, καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας οικείου προσώπου.

Αλλες εφαρμογές που ξεχώρισαν ήταν το Active Citizen, που προσφέρει τη δυνατότητα στους δημότες σε ζωντανό χρόνο να καταγγέλλουν τα κακώς κείμενα σε έναν δήμο, ενώ στις ανάγκες της γενιάς της εστίασε η τέταρτη ομάδα, με την εφαρμογή Studinnov, που θα φέρνει σε επαφή εταιρείες με μαθητές και φοιτητές με επιχειρηματικές ανησυχίες.

Πηγή: iefimerida.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS