ΑρχικήinetΣυνεχίζεται η επέκταση του δικτύου VDSL του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα‏

Συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου VDSL του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα‏

δίκτυο_ΟΤΕ

Ο ΟΤΕ συνεχίζει να αναπτύσσει με αμείωτο ρυθμό το δίκτυο οπτικών ινών του σε όλη τη χώρα, δίνοντας δυνατότητα πρόσβασης σε ταχύτητες VDSL έως 50 Mbps σε επιπλέον105.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Οι υπερυψηλές ταχύτητες VDSL είναι διαθέσιμες από τις αρχές Οκτωβρίου και στις παρακάτω περιοχές1:

perioxes_VDSL

Με τις τελευταίες επεκτάσεις, συνολικά 367 Αστικά Κέντρα και 2.732 υπαίθριες καμπίνες του ΟΤΕ, προσφέρουν ταχύτητες VDSL σε όλη την Ελλάδα. Μέσω του σημαντικού επενδυτικού πλάνου του Ομίλου, περισσότερα από 1.300.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις, έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία VDSL, ενώ στόχος είναι η πληθυσμιακή κάλυψη να φτάσει στο30% έως το τέλος του 2014.

Το ΟΤΕ VDSL αλλάζει την καθημερινή εμπειρία του Internet καλύπτοντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πελατών για υψηλότερες ταχύτητες. Το downloading και το streaming γίνονται πιο γρήγορα από ποτέ, μεγάλα αρχεία μοιράζονται με υπερυψηλές ταχύτητες, ενώ μοναδική είναι η εμπειρία multitasking, με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές ταυτόχρονα online.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τη διαθεσιμότητα των υπηρεσιών VDSL στην περιοχή τους με ένα τηλεφώνημα στο 13888, στο www.ote.gr ή στο Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΤΕ
Τηλ. 210-6117434
Fax. 210-6115825
E-mail: media-office@ote.gr

1 Ανά περιοχή ολική ή μερική κάλυψη. Ενημέρωση για διαθεσιμότητα ανά τηλεφωνική σύνδεση στο 13888 ή στο www.ote.gr

Πηγή: zougla.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS