ΑρχικήsecurityLIFX: «Έξυπνος» λαμπτήρας συνδέεται με άλλες συσκευές

LIFX: «Έξυπνος» λαμπτήρας συνδέεται με άλλες συσκευές

λαμπτήρας

Έναν “έξυπνο” λαμπτήρα που συνδέεται με άλλες συσκευές και μπορεί να ελέγχει από απόσταση μέσω ενός smartphone ξεκίνησε να διαθέτει στην ελληνική αγορά η γνωστή αλυσίδα ηλεκτρολογικού υλικού, ΚΑΥΚΑΣ.

Σύμφωνα με την εταιρείας, ο LIFX, ο οποίος διατίθεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την ΚΑΥΚΑΣ, αποτελεί την εξέλιξη στους ηλεκτρικούς λαμπτήρες, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο wi-fi, προσφέροντας σε κάθε χρήστη τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της λειτουργίας του μέσω smartphone, είναι τεχνολογίας LED, συντελώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας και μπορεί να αλλάζει χρώματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη.

Βάσει των παραπάνω λειτουργιών, ο λαμπτήρας LIFX είναι πολύ εύκολος στην εγκατάστασή του, καθώς αρκεί η τοποθέτησή του στη θέση ενός κοινού λαμπτήρα, ενώ ταυτόχρονα είναι πιο αποδοτικός από οποιονδήποτε άλλο λαμπτήρα LED και έχει διάρκεια ζωής 25 χρόνων, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα για το νοικοκυριό κάθε χρόνο. Επίσης, μέσω της δυνατότητας dimming, ελέγχου φωτεινότητας και επιλογής από μια παλέτα 16 εκατ. χρωμάτων, ο συγκεκριμένος λαμπτήρας μπορεί να διαμορφώσει τον χρωματισμό ενός χώρου ανάλογα με τις διαθέσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά, ενώ παράλληλα προσφέρει ασφάλεια μέσω των λειτουργιών που διαθέτει, ειδοποιώντας για κάθε ενδεχόμενη εισβολή του χώρου.

Πηγή: imerisia.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS