Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων
infosec

Ένα σφάλμα στο APT επιτρέπει την εγκατάσταση κακόβουλων πακέτων

Ορισμένες δημοφιλείς διανομές Linux έχουν ένα σφάλμα στο package-management interface, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένας εισβολέας για να...
Read More
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
Latest Posts

Citrix: Τα wearables σας αφήνουν να παρακολουθήσετε κλήσεις συνδιάσκεψης, «ενώ κοιμίζετε ένα μωρό»

citrix

Η Citrix αποφάσισε ότι οι χρήστες Android συσκευών που φοριούνται, θα θελήσουν να συνδεθούν σε κλήσεις τηλεδιάσκεψης, έτσι διαμόρφωσε κατάλληλα την εφαρμογή της  GoToMeeting, ώστε να λειτουργεί με τα wearable κιτ.

Το ενημερωμένο app μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Η Citrix υποστηρίζει ότι το app είναι μια καλή ιδέα, επειδή μπορείτε να «γυμνάζεστε ενώ βρίσκεστε σε μια συνάντηση».

Που ακούγεται ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά, δεδομένου ότι το υπερβολικό λαχάνιασμα μέσα σε μια συνομιλία με έναν πελάτη θεωρείται γενικά ως… άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Η Citrix προτείνει επίσης ότι μπορεί να «Ακούσετε μια συνεδρία, ενώ κουνάτε το μωρό σας για να κοιμηθεί – δεν χρειάζεται να ψάχνετε στις τσέπες σας για το τηλέφωνό σας.»

Έχουν προσπαθήσει αυτοί οι άνθρωποι να βάλουν ένα μωρό να κοιμηθεί ποτέ; Δεν ξέρουν ότι το κλείσιμο μιας πόρτας αυτοκινήτου, ένα μίλι μακριά μπορεί να ακυρώσει μια ώρα προσπαθειών πρόκλησης ύπνου; (Κρίνοντας από την νεανική εμφάνιση του συγγραφέα που είναι αρμόδιος για τη θέση, όχι).

Το τελευταίο πλεονέκτημα που παρουσιάζει η Citrix για το app είναι ότι «πλέον, θα αισθάνεστε σαν ένας super-cool κατάσκοπος».

Η ιδέα πίσω από wearables φαίνεται να είναι ότι τα ρολόγια είναι ακόμα πιο οικεία σε σχέση με τα κινητά τηλέφωνα. Κάποιος φοράει ένα ρολόι παντού και είναι, επομένως, ένας βολικός τρόπος να παίρνεις ένα σνακ ενώ λαμβάνεις πληροφορίες, ή είναι μια χρήσιμη μικρότερη συσκευή για τη συλλογή δεδομένων κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, όπως η άσκηση.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *