ΑρχικήReviewsCitrix: Τα wearables σας αφήνουν να παρακολουθήσετε κλήσεις συνδιάσκεψης, «ενώ κοιμίζετε ένα...

Citrix: Τα wearables σας αφήνουν να παρακολουθήσετε κλήσεις συνδιάσκεψης, «ενώ κοιμίζετε ένα μωρό»

citrix

Η Citrix αποφάσισε ότι οι χρήστες Android συσκευών που φοριούνται, θα θελήσουν να συνδεθούν σε κλήσεις τηλεδιάσκεψης, έτσι διαμόρφωσε κατάλληλα την εφαρμογή της  GoToMeeting, ώστε να λειτουργεί με τα wearable κιτ.

Το ενημερωμένο app μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Η Citrix υποστηρίζει ότι το app είναι μια καλή ιδέα, επειδή μπορείτε να “γυμνάζεστε ενώ βρίσκεστε σε μια συνάντηση”.

Που ακούγεται ότι θα λειτουργήσει πολύ καλά, δεδομένου ότι το υπερβολικό λαχάνιασμα μέσα σε μια συνομιλία με έναν πελάτη θεωρείται γενικά ως… άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Η Citrix προτείνει επίσης ότι μπορεί να “Ακούσετε μια συνεδρία, ενώ κουνάτε το μωρό σας για να κοιμηθεί – δεν χρειάζεται να ψάχνετε στις τσέπες σας για το τηλέφωνό σας.”

Έχουν προσπαθήσει αυτοί οι άνθρωποι να βάλουν ένα μωρό να κοιμηθεί ποτέ; Δεν ξέρουν ότι το κλείσιμο μιας πόρτας αυτοκινήτου, ένα μίλι μακριά μπορεί να ακυρώσει μια ώρα προσπαθειών πρόκλησης ύπνου; (Κρίνοντας από την νεανική εμφάνιση του συγγραφέα που είναι αρμόδιος για τη θέση, όχι).

Το τελευταίο πλεονέκτημα που παρουσιάζει η Citrix για το app είναι ότι «πλέον, θα αισθάνεστε σαν ένας super-cool κατάσκοπος».

Η ιδέα πίσω από wearables φαίνεται να είναι ότι τα ρολόγια είναι ακόμα πιο οικεία σε σχέση με τα κινητά τηλέφωνα. Κάποιος φοράει ένα ρολόι παντού και είναι, επομένως, ένας βολικός τρόπος να παίρνεις ένα σνακ ενώ λαμβάνεις πληροφορίες, ή είναι μια χρήσιμη μικρότερη συσκευή για τη συλλογή δεδομένων κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων, όπως η άσκηση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS