ΑρχικήinetAmbi Climate: Αυτό που έλειπε από το κλιματιστικό σας

Ambi Climate: Αυτό που έλειπε από το κλιματιστικό σας

ambi-climate

Το Ambi Climate είναι η συσκευή που επιτρέπει στο κλιματιστικό σας να λειτουργήσει έξυπνα και αποδοτικά

Εχετε αγοράσει το σούπερ κλιματιστικό καταβάλλοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ. Είναι designάτο, είναι έξυπνο, έχει wifi και… πολλά φωτάκια.

Τότε γιατί τη μία νιώθετε ζέστη, την άλλη κρύο, μετά ιδρώνετε από την υγρασία και μετά βήχετε από την ξηρασία;

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν επειδή το κλιματιστικό σας είναι έξυπνο μέχρις ένα βαθμό και χρειάζεται βοήθεια για να καταλάβει τι συμβαίνει γύρω του.

Κάπου εδώ έρχεται το Ambi Climate. Η συσκευή που δίνει στο κλιματιστικό σας όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες –που δεν μπορεί να έχει- και τις κατάλληλες εντολές για να λειτουργήσει αποδοτικά και οικονομικά.

Το Ambi Climate καταγράφει την εσωτερική και εξωτερική θερμοκρασία, την εσωτερική και εξωτερική υγρασία, την ώρα της ημέρας και την ηλιοφάνεια, το αν είναι κάποιος σπίτι και -αν είναι- αν έχει παρέα! Με όλες αυτές τις πληροφορίες αλλά και τη θερμοκρασία στόχο που έχετε θέσει, δίνει τις απαραίτητες εντολές στην μονάδα ώστε η ατμόσφαιρα να είναι ιδανική.

Φυσικά συνεργάζεται με εφαρμογές για iOS και Android και μπορείτε να το χειρίζεστε ακόμα και όταν λείπετε από το σπίτι ώστε επιστρέφοντας να έχετε την απαραίτητη ζέστη ή δροσιά που θέλετε!.

Η συσκευή βρίσκεται στη φάση της χρηματοδότησης στο kickstarter αλλά καθώς έχει ήδη ξεπεράσει το ποσό στόχο, είναι σίγουρο ότι θα κατασκευαστεί. Αν σπεύσετε και εσείς να δώσετε τον οβολό σας τώρα, θα εξασφαλίσετε τιμή αγοράς 99 δολαρίων αντί της κανονικής των 149 δολαρίων.

Η συσκευή θα συνεργάζεται με όλες τις μάρκες κλιματιστικών.

Πηγή: thetoc.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS