ΑρχικήinetΤο Tetris γίνεται ταινία

Το Tetris γίνεται ταινία

tetris

Ένα κινηματογραφικό στούντιο των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να κάνει μια ταινία που βασίζεται στο Tetris. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal η εταιρία που θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας είναι η Threshold Entertainment.

Η εταιρεία δήλωσε ότι η ταινία δεν θα είναι στην πραγματικότητα ένα παιχνίδι παζλ, αλλά μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας βασισμένη στο γνωστό video game. Το σενάριο της ταινίας είναι ήδη έτοιμο και η εταιρία παραγωγής αναζητεί σκηνοθέτη ο οποίος θα το μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη.

Η Threshold είχε κάνει ξανά “game-to-film” ταινία, τη δεκαετία των 90’s, με την παραγωγή μίας σειράς ταινιών που ήταν βασισμένες στο videogame Mortal Kombat. Ο δημιουργός του Tetris, Alexey Pajitnov πιθανόν να μην είχε το όραμα μιας franchise ταινίας το 1984 που δημιούργησε το παιχνίδι, αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι το είδαν διαφορετικά. Αφού στις τρεις δεκαετίες που πέρασαν από τότε, Tetris έχει γίνει ίσως ο πιο δημοφιλής τίτλος gaming όλων των εποχών. Αν και παραμένουμε επιφυλακτικοί για το αν μια ταινία Tetris, θα γίνει αυτό που λέμε “κλασσική ταινία”, δύσκολα μπορεί να είναι χειρότερη από το Battleship ή το Super Mario Bros.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS