ΑρχικήsecurityApPHP WebsiteCleaner: Εργαλείο ασφάλειας για διαχειριστές ιστοσελίδων

ApPHP WebsiteCleaner: Εργαλείο ασφάλειας για διαχειριστές ιστοσελίδων

cleaning-your-small-business-websiteΤο ApPHP WebsiteCleaner απευθύνεται σε μη-τεχνικούς χρήστες και είναι ένα μικρό σύνολο PHP εργαλείων που μπορούν να τους βοηθήσουν στην εκτέλεση αυτόματης σάρωσης ασφαλείας και αφαίρεσης προβληματικών αρχείων.

Το εργαλείο ελέγχει για κακόβουλο κώδικα HTML και JavaScript, αρχεία cache και thumb, αρχεία καταγραφής σφαλμάτων, ή άλλα αρχεία που δεν χρειάζονται. Μόλις εντοπιστούν αυτά τα αρχεία, το ApPHP WebsiteCleaner θα τα απαριθμήσει στην επιφάνεια εργασίας και θα επιτρέψει στους χρήστες να τα διαγράψουν γρήγορα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το ApPHP WebsiteCleaner μπορεί επίσης να ανιχνεύσει πρόσφατα τροποποιημένα αρχεία, ένα χαρακτηριστικό που θα βοηθήσει τους webmasters να εντοπίσουν εύκολα τις τροποποιημένες ή μολυσμένες περιοχές του site τους, περιοχές που κανονικά δεν θα έπρεπε να αλλάζουν.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό απλοποιεί σημαντικά και αυτοματοποιεί τη διαδικασία της ασφάλειας ενός site από γνωστές απειλές, ενώ επίσης δεν αναγκάζει τον ιδιοκτήτη του site να ξοδεύει αμέτρητες ώρες διαβάζοντας ή ακόμα χειρότερα, να πληρώνει χιλιάδες δολάρια για να έχει μια καθαρή ιστοσελίδα.

Όσον αφορά την εγκατάσταση, είναι πολύ εύκολη. Απλά αποσυμπιέστε και μετακινήστε το εργαλείο σε ένα διακομιστή PHP-enabled και θα είστε σε θέση να σαρώνετε οποιοδήποτε φάκελο σε αυτόν τον εξυπηρετητή, μαζί με τα subdirectors.

Μπορείτε να λάβετε το ApPHP WebsiteCleaner μέσω της ιστοσελίδας. Υπάρχει επίσης και ένα online demo, για να το δοκιμάσετε.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS