ΑρχικήsecurityUpdate προκάλεσε πρόβλημα στη λειτουργία του Norton

Update προκάλεσε πρόβλημα στη λειτουργία του Norton

Norton-logo

Μία πρόσφατη ενημέρωση του Νorton, για τα Windows XP, δημιούργησε πρόβλημα στο λογισμικό με αποτέλεσμα να  απενεργοποιηθούν οι ρυθμίσεις ασφαλείας.

Η εταιρία έσπευσε αμέσως να δηλώσει ότι το πρόβλημα έχει επιλυθεί και κάλεσε τους χρήστες να ενημερώσουν το λογισμικό τους με νέο Update. Παρόλα αυτά τα forum “πήραν φωτιά”, με πολλούς χρήστες να αναζητούν λύση στο πρόβλημα δημιουργήθηκε. Αντίστοιχα περιστατικά φαίνεται όμως να σημειώθηκαν και στα Windows 7. Μήνυμα που αναρτήθηκε σε forum αναφέρει: “Ενημερώθηκα τηλεφωνικά από την Norton, ότι υπάρχει διαθέσιμο Patch που θα λύσει το πρόβλημα. Μου ζήτησαν να κάνω Update και επανεκκίνηση του υπολογιστή. Όντως το πρόβλημα επιλύθηκε… χρησιμοποιώ Windows 7 Ultimate…”.

Πλέον το Norton φαίνεται να λειτουργεί ομαλά σε όλες τις εκδόσεις των Windows. Σε περίπτωση που εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο update που κυκλοφόρησε από τη Symantec. Περισσότερο από το 23% των χρηστών χρησιμοποιούν ακόμα τα Windows XP οπότε δεν θα  να αποτελούσε  καμία έκπληξη αν σε κάποιους υπολογιστές δεν έχει εγκατασταθεί ακόμα, η τελευταία ενημέρωση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS