ΑρχικήUpdatesΤο Ubuntu Touch έχει πλέον ένα Torrent Client στο Ubuntu Store

Το Ubuntu Touch έχει πλέον ένα Torrent Client στο Ubuntu Store

ubuntu touch

Η πλατφόρμα Ubuntu Touch φιλοξενεί ήδη πολλές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές, και φαίνεται πως οι προγραμματιστές έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν το λογισμικό που πηγαίνει πέρα από ό, τι θα περίμενε κανείς, όπως ένα torrent client για παράδειγμα.

Το app store για το Ubuntu Touch αναπτύσσεται σταθερά τους τελευταίους μήνες και ενδιαφέρουσες εφαρμογές προστίθενται όλη την ώρα. Οι περισσότεροι από αυτούς καλύπτουν κάποιες από τις βασικές ανάγκες του λειτουργικού συστήματος, αλλά υπάρχουν αρκετά που υπερβαίνουν κατά πολύ τις ανάγκες των χρηστών.

Ένα torrent client δεν είναι κάτι που θα βρείτε στα περισσότερα τηλέφωνα. Το Android και τα Windows Phone έχουν ήδη αυτό το είδος των εφαρμογών και φαίνεται ότι και το Ubuntu είναι πλέον μία από αυτές τις πλατφόρμες. Ο προγραμματιστής του Ubuntu, Alan Pope, δημοσίευσε ένα screenshot με μια νέα εφαρμογή που έχει αναπτυχθεί για τις πλατφόρμες Ubuntu και ονομάζεται DowNow.

Αυτή είναι μια σχετικά νέα εφαρμογή και είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Μπορείτε να βρείτε το πακέτο για το DowNow 0,3 κάνοντας κλικ στο Launchpad, εάν θέλετε να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά, ή μπορείτε να το κατεβάσετε από το Ubuntu Software Center.

Προς το παρόν, οι μόνες συσκευές που υποστηρίζονται είναι το Nexus 4 και Nexus 7, αν θέλετε να δοκιμάσετε το Ubuntu για τηλέφωνα, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα στους επόμενους μήνες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS