ΑρχικήinetΟ οργανισμός Apache Software Foundation ξεκινά την αποδοχή δωρεών Bitcoin

Ο οργανισμός Apache Software Foundation ξεκινά την αποδοχή δωρεών Bitcoin

apacheΟ οργανισμός Apache Software Foundation δέχεται πλέον δωρεές μέσω Bitcoin για την ενίσχυση των προσπαθειών χρηματοδότησης.

Όπως ίσως γνωρίζετε, ο οργανισμός αποτελείται από εθελοντές προγραμματιστές, με περισσότερα από 200 έργα Open Source και πρωτοβουλίες. Έτσι, τα κεφάλαια είναι πολύ αναγκαία για να βοηθήσουν στη διατήρησή του.

Εντός 48 ωρών από το άνοιγμα του «πορτοφολιού» Bitcoin, υπήρχαν ήδη περισσότερες από 90 συναλλαγές και περίπου 5.35 BTC στο λογαριασμό, που σημαίνει περίπου $ 2.559 (€ 1.942) δωρεά. Τώρα, ο αριθμός αυτός έχει αυξηθεί σε 6.33 BTC ($ 3,013 / € 2,294)

Μέχρι τώρα, οι δωρεές μπορούσαν να πραγματοποιηθούν με φυσικά μέσα, όπως επιταγές, ηλεκτρονικά, μέσω του Amazon Payments και του Paypal, αλλά η χρήση Bitcoin, θα παρέχει κάποια ανωνυμία, σε αυτούς που θέλουν να υποστηρίξουν τον οργανισμό.

Ο οργανισμός Apache Software Foundation έχει καταστήσει δυνατό για τον οποιονδήποτε να δεί και να παρακολουθεί τις δωρεές Bitcoin, το οποίο είναι μια καλή κίνηση δεδομένου ότι είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός και τα πάντα πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν με διαφάνεια, για να αποφεύγονται τυχόν προβλήματα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS