ΑρχικήinetΤο Google Enterprise μετονομάζεται σε Google for Work

Το Google Enterprise μετονομάζεται σε Google for Work

google-logo_0_0Η Google θέλει οι επιχειρήσεις να γνωρίζουν ότι οι επαγγελματικές της προσφορές, όπως το Google Apps, είναι για εταιρείες όλων των μεγεθών, όχι μόνο για μεγάλες.

Το Google Enterprise, η πλατφόρμα της εταιρείας για την παροχή Gmail, Drive, και άλλων εφαρμογών για επιχειρήσεις, μετονομάστηκε σε Google for Work.

Το νέο απλουστευμένο όνομα περιλαμβάνει όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Google που προσφέρει σε επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων των Google Apps (που περιλαμβάνει το Drive και το Gmail), το Android, Chromebooks και Maps. Κάθε υπηρεσία θα επαναλανσαριστεί με την φράση «for Work» (π.χ. Google Maps for Work).

Αν και η Google υποστηρίζει ότι περισσότερο από το 60% των εταιρειών του Fortune 500 χρησιμοποιούν ενεργά τα προϊόντα της, το νέο όνομα είναι πιο στοχαστικό για το φάσμα των οργανώσεων που βασίζονται στις υπηρεσίες της Google, το οποίο δεν περιορίζεται σε μεγάλες εταιρείες, δήλωσε ο Amit Singh, πρόεδρος του Google for Work.

Η ιστοσελίδα του Google for Work έχει ήδη ξεκινήσει και η αλλαγή θα εμφανιστεί σύντομα στα προϊόντα της εταιρείας.

Αν και οι χρήστες δεν θα βλέπουν άμεσες αλλαγές πέρα από το νέο όνομα, η Google υποστηρίζει ότι η αλλαγή είναι κάτι περισσότερο από ένα rebrand- είναι μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την προσέλκυση περισσότερων ατόμων στις υπηρεσίες Google.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS