ΑρχικήinetΝέο παιχνίδι από τον δημιουργό του Flappy Bird

Νέο παιχνίδι από τον δημιουργό του Flappy Bird

swing-copters

Ο δημιουργός του Flappy Bird – του παιχνιδιού που σημείωσε τεράστια επιτυχία, προτού αποσυρθεί μυστηριωδώς από τα ΑppStore και GooglePlay με μία αιτιολογία περί εθισμού και αναστάτωσης της ζωής των χρηστών – επιστρέφει με ένα νέο και εξίσου εθιστικό παιχνίδι, με την ονομασία Swing Copters.

Η ιδέα του παιχνιδιού μοιάζει πάρα πολύ με την παλιά, με τη μόνη διαφορά ότι η καθοδήγηση του ιπτάμενου χαρακτήρα δεν γίνεται πλέον από τα αριστερά προς τα δεξιά, αλλά από πάνω προς τα κάτω.

Σύμφωνα με τα πρώτα σχόλια και αξιολογήσεις χρηστών, ο παίκτης φαίνεται πως έχει μια ακόμη πιο δύσκολη αποστολή, καθώς το ανθρωπάκι με την έλικα στο κεφάλι κινείται γρήγορα προς τα πλάγια.

Όταν ο χρήστης αγγίζει την οθόνη αλλάζει την κατεύθυνση πτήσης, προκειμένου να αποφύγει διάφορα εμπόδια. Το παιχνίδι φαίνεται πως είναι αρκετά δύσκολο και οι χρήστες δεν θα είναι σε θέση να φτάσουν πάρα πολύ μακριά.

Το Swing Copters κυκλοφόρησε την Πέμπτη, 21 Αυγούστου και είναι μια δωρεάν, ad-supportedεφαρμογή. Για να απαλλαγoύν από τις διαφημίσεις, οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν 99 σεντς για την αγορά της ad-free έκδοσης της εφαρμογής.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS