ΑρχικήsecurityΥπηρεσίες SEO από τον χάκερ Gary McKinnon

Υπηρεσίες SEO από τον χάκερ Gary McKinnon

McKinnon extraditionΟ βρετανός χάκερ Gary MCKinnon, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για επίθεση hacking έναντι των κυβερνητικών συστημάτων ασφαλείας των ΗΠΑ, “αναζητώντας αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη UFO”, διατηρεί πλέον μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών SEO.

H εταιρεία ονομάζεται Small SEO και απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες που θέλουν να βελτιώσουν το rank τους στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google. Ο McKinnon δηλώνει ότι όλοι οι πελάτες του μέχρι στιγμής έχουν φτάσει στην πρώτη σελίδα της Google για τις βασικές λέξεις κλειδιά.

H χρέωση για τις υπηρεσίες είναι σχετικά χαμηλή, καθώς ο McKinnon αναφέρει ότι το κόστος κυμαίνεται στα £ 40 / $ 68 / € 50 ανά ώρα, ενώ συνολικά απαιτούνται μόλις πέντε ή έξι ώρες εργασίας για τους περισσότερους πελάτες.

Για την άνοδο στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google απαιτούνται μέχρι και τρεις μήνες.

Το παρελθόν του McKinnon είναι συνδεδεμένο με μια σειρά από παραβιάσεις σε ομοσπονδιακούς και στρατιωτικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίες οδήγησαν σε μια 10ετή νομική μάχη για την έκδοσή του στις ΗΠΑ. Ωστόσο οι κατηγορίες εναντίου του χάκερ αποσύρθηκαν τελικά τον Οκτώβριο του 2012, με την αιτιολογία ότι ο χάκερ ήταν πιθανό να διαπράξει αυτοκτονία, καθώς έπασχε από το σύνδρομο Asperger, το οποίο είναι μια μορφή αυτισμού.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS