ΑρχικήReviewsBrigadier, το πρώτο κινητό στον κόσμο με οθόνη από ζαφείρι στα 400...

Brigadier, το πρώτο κινητό στον κόσμο με οθόνη από ζαφείρι στα 400 δολάρια [ΗΠΑ]

Kyocera-Brigadier-official-01-570Το iPhone 6 αναμένεται να έχει οθόνη με επικάλυψη από ζαφείρι, όμως η Apple δεν θα έχει τα πρωτεία καθώς η Kyocera την πρόλαβε. Σε συνεργασία με τη Verizon κυκλοφόρησε το Kyocera Brigadier με Sapphire Shield οθόνη.

Η οθόνη είναι ανθεκτική στις γρατζουνιές αλλά και στις πτώσεις. Η συσκευή έχει 4.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 720 x 1280 pixels η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί με γάντια και βρεγμένα δάχτυλα. Έχει 8 MP εξωτερική κάμερα με LED flash, 2 MP μπροστινή κάμερα, Qualcomm Snapdragon 400 chipset με 1.4 GHz quad-core CPU και 2GB RAM. Το Brigadier έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Έρχεται με LTE συνδεσιμότητα και μη αποσπώμενη 3100 mAh μπαταρία. Τρέχει Android 4.4 KitKat.

Η συσκευή έχει IP68 πιστοποίηση και Military Standard 810G. Είναι ανθεκτικό σε σκόνη,κραδασμούς, απότομες αλλαγές, ακραίες θερμοκρασίες, βροχή, χαμηλή πίεση, ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία και φυσικά μπορεί να αντέξει βυθισμένο στο νερό για πολύ ώρα.

Όπως μπορούμε να δούμε παρακάτω δεν είναι κομψή συσκευή αλλά απευθύνεται σε άλλο κοινό για τα χαρακτηριστικά του και την αντοχή του. Η τιμή του εκτός συμβολαίου είναι στα 399.99 δολάρια, ίδια με το LG G Vista που ανακοινώθηκε επίσης εχθές αποκλειστικά από τη Verizon.

Kyocera-Brigadier-official-02-570

Kyocera-Brigadier-official-03-570

Kyocera-Brigadier-official-04-570

 

Πηγή: techblog.gr

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS