ΑρχικήsecurityΑυτός είναι ο σάτυρος που παριστάνε τον 19χρονο και απειλούσε ανήλικες!!!

Αυτός είναι ο σάτυρος που παριστάνε τον 19χρονο και απειλούσε ανήλικες!!!

foto1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και ο λογαριασμός στο facebook, του 47χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 03.06.2014 για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Μαυροδήμο Θεμιστοκλή, του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα και διατηρούσε στο facebook τον λογαριασμό με όνομα “themistoklis mavrodimos” και την ακόλουθη φωτογραφία:

foto2

Όπως είχε προκύψει από την έρευνα, ο 47χρονος για τουλάχιστον ένα 6μηνο, δημιουργούσε προφίλ στο facebook, υποδυόταν τον 19χρονο, για να συνομιλεί διαδικτυακά και τηλεφωνικά με ανήλικες κοπέλες.

Αφού τις έπειθε να του εκμυστηρευτούν προσωπικά τους στοιχεία, αρχικά ζητούσε εκβιαστικά να του στείλουν φωτογραφίες τους με άσεμνο περιεχόμενο με την απειλή ότι θα βλάψει συγγενικά τους πρόσωπα.

Στη συνέχεια απειλούσε ότι θα δημοσιεύσει τις φωτογραφίες αυτές στο διαδίκτυο και τις εξανάγκαζε να του στείλουν και άλλες φωτογραφίες τους με παρόμοιο περιεχόμενο.

foto3

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με “την εκμετάλλευση της σωματικής δυσλειτουργίας λόγω οργανικής νόσου του ανήλικου και με την άσκηση βίας κατά ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση”.

Όπως σημειώνεται από τις αρχές, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας τριών μηνών, αποσκοπεί “στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος”.

foto4

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 24210–76957 ή 24210-76959της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: newsit.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS