ΑρχικήinetΗ Andreessen επενδύει 90 εκατ. δολάρια στην εταιρεία ασφάλειας διαδικτύου Tanium

Η Andreessen επενδύει 90 εκατ. δολάρια στην εταιρεία ασφάλειας διαδικτύου Tanium

BN-DJ234_TANIUM_G_20140622173602

H εταιρεία επιχειρηματικού κεφαλαίου Andreessen Horowitz, θέτει το δεύτερο μεγαλύτερο της στοίχημα στην ιστορία, για ένα εργαλείο για εταιρικά τεχνολογικά τμήματα.

Η εταιρεία, που είναι γνωστή για την υποστήριξη της Facebook Α.Ε. FB +0,25% και Pinterest Α.Ε., μεταξύ άλλων, επενδύει 90 εκατομμύρια δολαρίων στην Tanium Inc, η οποία βοηθά τις εταιρείες να εντοπίζουν απειλές για την ασφάλεια και να διαχειρίζονται μεγάλα δίκτυα υπολογιστών. Οι εταιρεία επενδύσεων Andreessen Horowitz υπολογίζει ότι η εταιρεία Tanium θα αξίζει 900 εκατομμύρια δολάρια σε 7 χρόνια, σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν την εμπορική συναλλαγή.

Ο Orion Hindawi, ο οποίος ίδρυσε την Tanium με τον πατέρα του, δήλωσε ότι η τεχνολογία της εταιρείας προσφέρει μια σχεδόν στιγμιαία εικόνα των δυνητικά κακόβουλων λογισμικών σε εταιρικά δίκτυα υπολογιστών, στη συνέχεια, επιτρέπει στους υπαλλήλους να αφαιρέσουν το ανεπιθύμητο λογισμικό, εξ αποστάσεως. Ο κ. Hindawi δήλωσε ότι πολλά εργαλεία anti-hacker, αντίθετα, παρέχουν στις επιχειρήσεις πληροφορίες που είναι ξεπερασμένες κατά ώρες ή ημέρες και μπορεί να είναι αναποτελεσματικές, αν οι εταιρείες δεν ξέρουν πού να θέσουν φραγμούς ασφάλειας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS