ΑρχικήHow ToΗ Apple εγκαινιάζει το Swift, μια νέα γλώσσα προγραμματισμού

Η Apple εγκαινιάζει το Swift, μια νέα γλώσσα προγραμματισμού

Apple-Launches-Swift-a-New-Programming-Language

Ως έκπληξη, η Apple παρουσίασε πρόσφατα μια εντελώς νέα γλώσσα προγραμματισμού που ονομάζεται Swift, καθιστώντας την γραφή κώδικα ακόμη ευκολότερη και ταχύτερη, διευκολύνοντας την δημιουργία εφαρμογών με πλήρη υποστήριξη για υπάρχοντα Objective- C κώδικα.

Η νέα γλώσσα προγραμματισμού για το Cocoa και Cocoa Touch, η Swift κάνει τη γραφή κώδικα διαδραστική και διασκεδαστική και προσφέρει συνοπτική αλλά εκφραστική σύνταξη. Οι αλλαγές που θα εφαρμοστούν στο app σας αναπαράγονται αμέσως σε ένα νέο παράθυρο προεπισκόπησης και η πλατφόρμα εξαλείφει ολόκληρες τάξεις λανθασμένου κώδικα, αυτόματα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν το “The Swift Programming Language” από το iBooks Store. Οι προγραμματιστές μπορούν να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τον κώδικα Swift για την υλοποίηση νέων χαρακτηριστικών σε υπάρχουσες εφαρμογές τους, ή για να δημιουργήσουν όλα τα νέες εφαρμογές έτοιμες να υποβληθούν στο App Store. Το Xcode 6 beta είναι επίσης διαθέσιμο για download. Τα πάντα είναι διαθέσιμα στο developer.apple.com/swift, συμπεριλαμβανομένου ενός οδηγού για να ξεκινήσετε με τη νέα γλώσσα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS