ΑρχικήsecurityΚυκλοφόρησε ενημερωμένη έκδοση του Ccleaner

Κυκλοφόρησε ενημερωμένη έκδοση του Ccleaner

CCleaner-4-14-Released-for-Download

Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία ότι το CCleaner είναι ένα από τα κορυφαία δωρεάν προγράμματα καθαρισμού, για την απομάκρυνση των περιττών αρχείων από τον υπολογιστή σας, την επιδιόρθωση σπασμένων στοιχείων μητρώου (registry items) και την απεγκατάσταση εφαρμογών, μέσα από ένα απλό και εύχρηστο interface.

Το δημοφιλές εργαλείο αναβαθμίστηκε πρόσφατα στην έκδοση 4.14, η οποία είναι διαθέσιμη για λήψη από εδώ.

Η νέα έκδοση φέρει υποστήριξη για ακόμη περισσότερες εφαρμογές και επιδιορθώσεις για σφάλματα που είχαν εντοπιστεί σε προηγούμενες εκδόσεις.

Η εφαρμογή έρχεται με βελτιωμένη λειτουργία απομάκρυνσης των cookies (για τους περιηγητές Firefox και Mozilla),  υποστήριξη Startup item unicode, και βελτιωμένη ανίχνευση του λειτουργικού συστήματος.

Το CCleaner 4.14 παρέχει επίσης υποστήριξη για νέες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των PowerArchiver 2013, Nitro Pro 9 και Stardock WindowBlinds cleaning, βελτιώνοντας παράλληλα τη συμβατότητα με τις υπάρχουσες, όπως Microsoft Office 2010, Foxit Reader 6, AVG AntiVirus 8,9,10,2012 και 2013.

Το lineup παραμένει αμετάβλητο, έτσι η εφαρμογή συνεχίζει να παρέχει στους χρήστες ισχυρά χαρακτηριστικά για τον καθαρισμό του υπολογιστή τους και την κατάργηση των προσωρινών αρχείων, των cookies και του ιστορικού των browsers (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera και Safari). Την ίδια στιγμή, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την απομάκρυνση περιττών αρχείων των Windows, όπως τα αρχεία που τοποθετούνται στον κάδο ανακύκλωσης, πρόσφατα έγγραφα, προσωρινά αρχεία και logs.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS