ΑρχικήinetLocish: Ένας ελληνικός οδηγός διασκέδασης κατακτά τον κόσμο

Locish: Ένας ελληνικός οδηγός διασκέδασης κατακτά τον κόσμο

C22675D7D2F6EA51F36EFA54F1732892

Οι Loconauts ζητούν και λαμβάνουν προτάσεις σε πραγματικό χρόνο από άτομα με παρόμοιο γούστο και στυλ διασκέδασης, για μέρη που μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το ποτό τους

Το Locish ανανεώθηκε. H βελτιωμένη έκδοση της εφαρμογής είναι και πάλι διαθέσιμη σε Αθήνα, Νέα Υόρκη και Σαν Φρανσίσκο. Οι χρήστες του Locish μπορούν πλέον να ζητούν και να λαμβάνουν προτάσεις σε πραγματικό χρόνο, από άτομα με παρόμοιο γούστο και στυλ διασκέδασης, για μέρη που μπορούν να απολαύσουν το γεύμα ή το ποτό τους.

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος χρήστης του Locish – ή αλλιώς Loconaut όπως είναι πλέον γνωστά τα μέλη της κοινότητας του Locish – είναι απλή και γρήγορη. Αφού ο χρήστης κατεβάσει –εντελώς δωρεάν- την εφαρμογή στο κινητό του, καλείται να μας δώσει λίγες πληροφορίες για το ενδιαφέροντα απαντώντας σε δέκα σύντομες ερωτήσεις. Το Locish αξιοποιεί αυτά τα στοιχεία, ώστε να ταιριάξει τους χρήστες αποτελεσματικά μεταξύ τους και στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός έξυπνου αλγόριθμου, να μπορέσει να διοχετεύσει τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις -που γίνονται μέσω της εφαρμογής- σε άτομα με παρόμοιο γούστο και στυλ.

Οι Loconauts το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να διατυπώσουν την ερώτηση τους, να τη στείλουν και να περιμένουν για άμεση απάντηση από τους Loconauts που τους μοιάζουν. Κάθε απάντηση περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται να ξέρει ο χρήστης για το μέρος που του προτείνουν από τα στοιχεία επικοινωνίας μέχρι τη βαθμολογία που έχουν σε άλλες εφαρμογές. Φυσικά, εκτός από το να λαμβάνουν προτάσεις μπορούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των Loconauts που βρίσκονται σε αναζήτηση του ιδανικού προορισμού διασκέδασης και να μοιραστούν έτσι τις δικές τους γνώσεις για την πόλη.

Το Locish είναι διαθέσιμο στο App Store για το iOS και το Google Play για συσκευές με Android.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS