ΑρχικήsecurityΠαραβιάστηκε η ιστοσελίδα της βιομηχανίας αυτοκινήτων Tata Motors

Παραβιάστηκε η ιστοσελίδα της βιομηχανίας αυτοκινήτων Tata Motors

tata-motors-website-hackedΗ επίσημη ιστοσελίδα της Tata Μοtors, η οποία πρόκειται για τη μεγαλύτερη βιομηχανία κατασκευής αυτοκινήτων στην Ινδία, παραβιάστηκε από τον hacker “H4$N4!N H4XOR”, μέλος της ομάδας hacking Pakistan Haxors Crew.

Το κύριο domain της Tata Motors δεν έχει επηρεαστεί από την παραβίαση. Ο hacker αλλοίωσε το “connect.tatamotors.xom”, ένα subdomain αφιερωμένο στην έκθεση Auto Expo 2014.

“Ινδία ετοιμάσου, έρχομαι :P” έγραψε ο hacker στην αλλοιωμένη ιστοσελίδα.

“Οι Pakistan Haxors Crew είναι εδώ για να σας προειδοποιήσουν για την ασφάλειά σας.. Ο αγώνας μας δεν είναι ενάντια σε κάποιο άτομο, αλλά ενάντια στο σύστημα στο σύνολό του… Σε περίπτωση που επιλέξετε να αγνοήσετε την ασφάλειά σας, αυτή θα μετατραπεί στον χειρότερο εφιάλτης σας! Απλά παραμορφώσαμε την ιστοσελίδα σας για να σας δώσουμε την ευκαιρία να δράσετε, προτού έρθουν άλλοι και σας την καταστρέψουν!”

[wdca_ad id=”78638″ ]

Κατά τη στιγμή της γραφής, το επηρεαζόμενο subdomain της Tata Motors έχει τεθεί εκτός λειτουργίας. Το mirror της επίθεσης είναι διαθέσιμο μέσω του ακόλουθου link: http://zone-h.com/mirror/id/22337776

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS