ΑρχικήinetΑναφορές υποστηρίζουν ότι το Apple iWatch βρίσκεται ήδη στην παραγωγή

Αναφορές υποστηρίζουν ότι το Apple iWatch βρίσκεται ήδη στην παραγωγή

iwtchcnptnw098780a

Αυτό που φημολογείται ως wearable υπολογιστής από την Apple, γνωστό ως iWatch, φαίνεται να έχει μπει σε παραγωγή.

Αναφορές για την πολυαναμενόμενη συσκευή έχουν γίνει στην εφημερίδα China Times.

Επικαλούμενη πηγές στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple στην Ασία, η εφημερίδα υποστηρίζει ότι ένα μέρος της παραγωγής περιλαμβάνει προηγμένες SIP (system-in-a-package) ενότητες, οι οποίες μπορούν να περιέχουν έναν επεξεργαστή, DRAM και μνήμη flash.

Μια τέτοια μονάδα, που χρησιμοποιείται σε φορητές συσκευές όπως MP3 players και smartphones, θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για την παραγωγή ενός υπολογιστή που φοριέται. Ωστόσο, η έκθεση της China Times δεν προσφέρει περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες.

Ανέφερε ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και ότι η παραγωγή 3 εκατομμυρίων συσκευών θα αρχίσει από το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους και θα αυξηθεί σε 14 με 15.000.000 κατά το τρίτο τρίμηνο.

iWatch_mashable_910x512

Αν και Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook παραμένει σιωπηλός για το αν η εταιρεία θα κυκλοφορήσει κάποια συσκευή που φοριέται, οι δηλώσεις του κατά τους τελευταίους μήνες περιλαμβάνουν σχόλια για μια συναρπαστική «νέα κατηγορία» προϊόντων, την οποία η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS