ΑρχικήsecurityEveryPass, ένα ασφαλές εργαλείο για την αποθήκευση - μεταφορά στοιχείων και κωδικών...

EveryPass, ένα ασφαλές εργαλείο για την αποθήκευση – μεταφορά στοιχείων και κωδικών πρόσβασης μέσω του Διαδικτύου

Script-of-the-Day-EveryPass

Σε μια εποχή που οι άνθρωποι προσπαθούν να χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες εφαρμογές για να περιηγηθούν στο Διαδίκτυο με το φόβο ότι τα δεδομένα τους μπορεί να υποκλαπούν ή να παρακολουθούνται από ένα δημόσιο οργανισμό, μια εφαρμογή όπως το EveryPass μπορεί να γίνει πραγματικά χρήσιμη και πρακτική, βοηθώντας τους στο να κρυπτογραφούν και να αποθηκεύουν με ασφάλεια τους κωδικούς πρόσβασης τους.

Το EveryPass μπορεί να χρησιμοποιηθεί παράλληλα για αποθήκευση και μεταφορά, επιτρέποντας στους χρήστες του να προσθέτουν με ασφάλεια τα στοιχεία ταυτότητας τους για διάφορους online λογαριασμούς και στη συνέχεια να κρυπτογραφούν με ασφάλεια, και να αποθηκεύουν όλες αυτές τις πληροφορίες σε ένα αυτόνομο φορητό αρχείο HTML.

Το αρχείο μπορεί να τοποθετηθεί σε έναν online λογαριασμό αποθήκευσης σε cloud, όπως το Dropbox (ή άλλα παρόμοια) ή στον τοπικό υπολογιστή του χρήστη (offline) και να φυλάσσεται για μελλοντική αναφορά.

Αν δεν ενδιαφέρεστε για τις δυνατότητες ασφαλούς αποθήκευσης δεδομένων της εφαρμογής, τότε το EveryPass μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κρυπτογράφηση ονομάτων χρήστη και κωδικών πρόσβασης, όπου στη συνέχεια μπορείτε να τα αποστείλετε με ασφάλεια μέσω του Διαδικτύου χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για sniffers ή hackers.

Η κρυπτογράφηση AES 256 που παρέχει το EveryPass, εξασφαλίζει την ασφάλεια των δεδομένων και τα κρατάει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Για τη μετέπειτα πρόσβαση στο αρχείο και στα δεδομένα του, οι χρήστες θα πρέπει να κατέχουν και να εισαγάγουν μια συμβολοσειρά ελέγχου ταυτότητας.

Μπορείτε να κατεβάσετε το EveryPassαπό εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS