ΑρχικήinetΗ Odyssey Consultants στο 4ο Συνέδριο Infocom Security ως Χρυσός Χορηγός

Η Odyssey Consultants στο 4ο Συνέδριο Infocom Security ως Χρυσός Χορηγός

234

Αθήνα [14/04/2014]. Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Odyssey Consultants στο 4ο συνέδριο InfoCom Security 2014, στο οποίο η εταιρεία ήταν Χρυσός Χορηγός.  

Η Odyssey είχε δυναμική παρουσία με τη διεξαγωγή ομιλίας στο κύριο μέρος του συνεδρίου, την πραγματοποίηση Τεχνικού Σεμιναρίου, καθώς και συμμετοχή με δικό της περίπτερο στο οποίο οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την γκάμα Λύσεων και Υπηρεσιών Ασφάλειας Πληροφοριών που προσφέρει η εταιρεία.

Στην πρώτη ενότητα του συνεδρίου, η Odyssey παρουσίασε την πρωτοποριακή λύση ClearSkies Security-as-a-Service (SecaaS) Security Information and Event Management (SIEM). Η υπηρεσία ClearSkies SecaaS SIEM αποτελεί την τελευταία καινοτομία της εταιρείας στον τομέα παροχής υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριών προσφέροντας στους χρήστες της τη δυνατότητα Διαχείρισης Πληροφοριών και Συμβάντων Ασφαλείας των δικτύων και συστημάτων τους στο private cloud. Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε οργανισμούς να συλλέγουν logs από διάφορα συστήματα και εφαρμογές στο δίκτυο τους και τους παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική και αποδοτική παρακολούθηση και ανάλυση αυτών για ύποπτες επιθέσεις στο δίκτυο τους. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το Threat Intelligence το οποίο προσφέρεται από το ερευνητικό κέντρο της Odyssey, το Ithaca Labs®, και το οποίο  ενσωματώνεται στην Πλατφόρμα ClearSkies.

Στο Τεχνικό Σεμινάριο που ακολούθησε και το οποίο παρακολούθησαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι, έγινε λεπτομερής επεξήγηση της διαδικασίας Threat Intelligence. Το Threat Intelligence, μέσω μιας διαδικασίας συλλογής, ανάλυσης και συσχετισμό τεκμηρίων προσφέρει επαρκή γνώση η οποία βοηθάει στο να παρθούν τακτικές αποφάσεις σχετικά με τον υπολογισμό του ρίσκου καθώς και την άμυνα του οργανισμού έναντι των απειλών. Έτσι, η εφαρμογή της στην Πλατφόρμα ClearSkies SecaaS SIEM βοηθάει τους οργανισμούς να εστιάσουν την προσοχή τους στα πιο σημαντικά συμβάντα με βάση το πραγματικό τεχνικό και επιχειρησιακό τους αντίκτυπο.

Κατά τη διάρκεια του Τεχνικού Σεμιναρίου έγινε επίσης επίδειξη της λύσης διαχείρισης προνομιούχων λογαριασμών (Privileged Identity Management). Η λύση αυτή που προσφέρεται από την Odyssey βοηθάει τους οργανισμούς να διασφαλίσουν τη χρήση των προνομιούχων λογαριασμών τους, να προστατεύσουν την πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα και να συμμορφωθούν με κανονιστικά πλαίσια.

Στο 4ο Συνέδριο “InfoCom Security” παρευρέθησαν πέραν των 1000 επαγγελματιών του τομέα τεχνολογίας πληροφοριών, προερχόμενοι από όλους τους τομείς της αγοράς.

Περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις που προσφέρει η Odyssey μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας.  www.odysseyconsultants.com

Η Odyssey (www.odysseyconsultants.com):  Η Odyssey Consultants ιδρύθηκε το 2002 και είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων Ασφάλειας Πληροφοριών, Λύσεων Υποδομής Δικτύων, Διαχείρισης Κινδύνου και Διαχείρισης Συστημάτων Ασφάλειας (Managed Security & Outsourcing Services Provider).  Η εταιρεία από το 2011 είναι πιστοποιημένη με το ISO 27001, το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για θέματα ασφάλειας δεδομένων και πληροφοριών, και διαπιστευμένη ως Qualified Security Assessor (QSA) και Approved Scanning Vendor (ASV) από το Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC).

Παρέχοντας υπηρεσίες σε οργανισμούς  στην Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, η Odyssey έχει εξελιχθεί σε μια περιφερειακή, ηγετική εταιρεία στο τομέα της, με αξιοσημείωτο ιστορικό και πελατολόγιο στο οποίο περιλαμβάνονται διεθνούς κύρους οργανισμοί του τραπεζικού, ασφαλιστικού, ιατροφαρμακευτικού και ναυτιλιακού τομέα.  Οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν αξιολόγηση ασφάλειας (security assessments), δοκιμές διείσδυσης (penetration testing), σχεδιασμό και υλοποίηση υποδομών ασφάλειας δεδομένων καθώς και ανάθεσης υπηρεσιών διαχείρισης υποδομών δικτύου και ασφάλειας δεδομένων (Managed Security & Outsourcing Services).  Αυτή τη στιγμή η Odyssey προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω των γραφείων της στην Κύπρο, την Ελλάδα και τη Σερβία.

1 6

Επικοινωνία:  κος Άλκης Μαραγκός                                                      
Τηλ:  Ελλάδα +30 210 6565200
Κύπρος +357 22463600
Ηλ. Ταχ:  pr@odysseyconsultants.com
Ιστοσελίδα:  www.odysseyconsultants.com

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS