ΑρχικήsecurityΗ WatchGuard Technologies παρουσιάζει το APT Blocker

Η WatchGuard Technologies παρουσιάζει το APT Blocker

WatchGuard-Technologies-Launches-APT-Blocker

Την περασμένη εβδομάδα, στην Inetrop στο Λας Βέγκας, η WatchGuard Technologies ανακοίνωσε την έναρξη του WatchGuard APT Blocker, μια υπηρεσία, σχεδιασμένη για να προστατεύει του οργανισμούς από προηγμένες συνεχείς απειλές (Apts).

Το Watchguard APT Blocker έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε πραγματικό χρόνο ορατότητα και προστασία μέσα σε λίγα λεπτά. Δεδομένου ότι ενσωματώνει το εργαλείο προβολής της WatchGuard, Dimension, οι πελάτες διαθέτουν μια ενιαία απεικόνιση των προηγμένων απειλών και άλλων χρήσιμων τάσεων.

Με τη χρήση ενός πλήρως εξελιγμένο σύστημα εξομοίωσης περιβάλλοντος για την ανίχνευση zero-day malware και APTs, το APT Blocker έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει και να υποβάλλει ύποπτα αρχεία σε ένα sandbox που βασίζεται σε cloud.

Οι απειλές Apts συνήθως συνδέονται με ενέργειες κατασκοπείας υψηλών προφίλ στον κυβερνοχώρο εναντίον των κυβερνήσεων, αλλά αυτό δεν είναι κανόνας, οι ειδικοί προειδοποιούν. Πρόσφατες παραβιάσεις δεδομένων, όπως αυτές που υπέστησαν οι Adobe και Target, έχουν αποδείξει ότι όλες οι εταιρείες είναι ευάλωτες, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με WatchGuard APT Blocker είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS