ΑρχικήinetΝέα εφαρμογή «λύνει» τα χέρια: Κλειδώστε και προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα...

Νέα εφαρμογή «λύνει» τα χέρια: Κλειδώστε και προστατέψτε τα προσωπικά σας αντικείμενα με ένα κλικ [εικόνες&βίντεο]

lupo7-660

Βαρεθήκατε να χάνετε τα πράγματά σας από εδώ και από εκεί; Mια νέα εφαρμογή δίνει την ευχέρεια και την ευελιξία ακόμη και αν δεν θυμόμαστε που είδαμε τελευταία φορά τα κλειδιά μας να μπορέσουμε να τα ξετρυπώσουμε.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα πρωτοποριακών ιδεών Kickstarter αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στην ομάδα σχεδίασης του Lupo, όπως το ονόμασαν, να αναπτύξει ένα από τα πιο χρηστικά και πολύτιμα γκάτζετ του 2014 όπως ψηφίστηκε στο Wearable Tech Show του Λονδίνου, προκειμένου να βρίσκει τα χαμένα αντικείμενα μας.

Το Lupo διαθέτει αντικλεπτικό μηχανισμό, ο οποίος ενεργοποιείται, όταν απομακρυνθεί ο κάτοχός του και τον ειδοποιεί σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές μέσω SMS. Η χρήση του είναι απλή, αφού το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετείται κοντά στα αντικείμενα ή κρεμασμένο στα κλειδιά αλλά και στην τσάντα. Μία ακόμη χρήσιμη λειτουργία που πρόκειται να έχει το συγκεκριμένο «κουμπί» είναι η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, αφού εάν τυχόν τοποθετηθεί κοντά ή πάνω στον υπολογιστή σας και απομακρυνθείτε, σε λίγα δευτερόλεπτα θα κλειδωθεί αυτόματα, προκειμένου να διασφαλίσει τα δεδομένα σας.

Είναι ικανό να ελέγχει περισσότερες από μία συσκευές μέσω της τεχνολογίας bluetooth 4.0 και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη να μπορεί ακόμη και να το χρησιμοποιεί ως τηλεχειριστήριο σε μία παρουσίαση ή δίνοντας του την ευχέρεια να φωτογραφίζεται από μακριά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η εφαρμογή διατίθεται για smartphones με λειτουργικό iOS και Android αλλά και σε υπολογιστές και σκοπό έχει να σας βοηθήσει να βρίσκετε τα χαμένα αντικείμενά σας, με μία απλή κλήση από το κινητό σας, μέσω ενός LED φωτισμού και ενός ηχητικού τόνου.

Το ειδικό «κουμπί» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές Απριλίου και θα δίνει την δυνατότητα επέκτασης για άλλες χρήσιμες εφαρμογές, αναφέρει το Kickstarter, όπως για παράδειγμα χειρισμό ηχοσυστήματος, χρήση ως joystick για gamers ακόμη και σαν ποντίκι υπολογιστή, χάρη στο Lupo Software Development Kit (SDK).

lupo2-470  q-470lupo3-470lupo4-470  lupo8-470 lupoi-470

https://youtu.be/FLxQpc-7zXA

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS