ΑρχικήinetSleep Cycle Alarm Clock: To "έξυπνο" ξυπνητήρι για iPhone

Sleep Cycle Alarm Clock: To “έξυπνο” ξυπνητήρι για iPhone

Why-Is-Sleep-Cycle-Alarm-Clock-the-Top-Paid-App-on-iTunes

Το πρωινό ξύπνημα αποτελεί για τους περισσότερους μια δύσκολη υπόθεση. Τη λύση έρχεται να δώσει η εφαρμογή Sleep Cycle Alarm Clock για iPhone, η οποία διατίθεται μέσω του iTunes και υπόσχεται ένα πιο εύκολο και ξεκούραστο ξύπνημα.

Το Sleep Cycle είναι ένα έξυπνο ξυπνητήρι που αναλύει τον ύπνο των χρηστών και τους ξυπνά στο ελαφρύτερο στάδιο του ύπνου, ώστε να νιώθουν πιο ξεκούραστοι.

Η εφαρμογή έχει προταθεί από τα CNN, Wired, The Guardian, The Wall Street Journal, BBC και The New York Times και αποτελεί την κορυφαία επι-πληρωμή εφαρμογή του iTunes τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το έξυπνο ξυπνητήρι έχει σχεδιαστεί ώστε να παρακολουθεί τις κινήσεις μας κατά τη διάρκεια του ύπνου χρησιμοποιώντας το επιταχυνσιόμετρο του iPhone, προκειμένου να καθορίσει ποια είναι η κατάλλη ώρα για να μας ξυπνήσει.

Το Sleep Cycle φροντίζει επίσης να μας ενημερώνει για την ποιότητα του ύπνου μέσω διαγραμμάτων και να μας προτείνει πότε και πόσο πρέπει να κοιμηθούμε, στηριζόμενο στο μέχρι στιγμής πρόγραμμά μας.

Το Sleep Cycle Alarm Clock διατίθεται έναντι του ποσού των 0.99 δολαρίων (0.89Ε), και αποτελεί top εφαρμογή στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Γερμανία, Γαλλία, Ρωσία και Καναδά.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS