ΑρχικήinetΤο Facebook προσθέτει στις ειδοποιήσεις των Groups την επιλογή «Μονάχα φίλοι και...

Το Facebook προσθέτει στις ειδοποιήσεις των Groups την επιλογή «Μονάχα φίλοι και διαχειριστές»

Κάθε φορά που ένας χρήστης γίνεται μέλος ενός Facebook group, αυτόματα δέχεται ειδοποιήσεις για όλες τις δημοσιεύσεις του group, εκτός και αν το group έχει ξεπεράσει τα 250 μέλη και τότε η προεπιλεγμένη επιλογή ειδοποιήσεων είναι «Δημοσιεύσεις φίλων». Για αποφυγή του spam, το Facebook επιλέγει την προηγούμενη ρύθμιση για να μη δέχονται οι χρήστες πληθώρα δημοσιεύσεων. Βέβαια, κάθε χρήστης μπορεί χειροκίνητα να ρυθμίσει να δέχεται και πάλι ειδοποιήσεις για όλες τις δημοσιεύσεις του group, όσα κι αν είναι τα μέλη του.

facebook-likeΑυτό που δοκιμάζει το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο σε ορισμένους χρήστες, είναι η προσθήκη των δημοσιεύσεων των διαχειριστών στις ειδοποιήσεις, παρέα με τις δημοσιεύσεις φίλων. Αυτό σημαίνει πως η προεπιλεγμένη επιλογή ειδοποιήσεων για groups με πάνω από 250 μέλη, θα είναι «Δημοσιεύσεις φίλων και διαχειριστών». Σημαντική κίνηση και προς σωστή κατεύθυνση, καθώς κανείς δε θέλει να χάνει δημοσιεύσεις από τους διαχειριστές ενός group και φυσικά και από τους φίλους του.

Facebook-Friends-and-Admins-Only-Group-NotificationFacebook-Group-UpdateΑναμένουμε έως ότου το Facebook λανσάρει τη ρύθμιση αυτή για όλους τους χρήστες.

 

Πηγή: socialmedialife.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS