ΑρχικήsecurityΡόδος: Μετά τον χωρισμό, απόπειρα αυτοκτονίας - ''Θόλωσα όταν είδα λόγια που...

Ρόδος: Μετά τον χωρισμό, απόπειρα αυτοκτονίας – ”Θόλωσα όταν είδα λόγια που δεν είπα ποτέ”!

thumb_640_473_355

Η ανήλικη που προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της εξομολογείται όλα όσα έζησε το βράδυ που είπε στον φίλο της, να χωρίσουν…

Την περίπτωση τη θυμούνται πολλοί! Πέρυσι το χειμώνα το όμορφο κορίτσι, στα 15 του πέρασε μία εμπειρία που δεν την αντέχει κανείς: τον διασυρμό στο facebook. Cyber-bullying το λένε διεθνώς και είναι η λεκτική κακοποίηση, ο εκφοβισμός κι η εξύβριση μέσω διαδικτύου από εφήβους σε έφηβο.

Η ιστορία έχει ως εξής: πριν από ένα χρόνο το αγόρι της που φοιτούσε στη Γ΄ Γυμνασίου κι αυτό- σε άλλο σχολείο της πόλης- ανέβασε διαστρεβλωμένες συνομιλίες τους στο Facebook όταν του ζήτησε να χωρίσουν. Οι συνομιλίες ήταν γεμάτες αισχρόλογα που δήθεν είπε η ίδια, και από εκείνη τη στιγμή τα μηχανάκια πήραν φωτιά.

Πέντε χιλιάδες σχόλια κατέγραψαν μέσα σε λίγες ώρες, κυρίως κοριτσιών που την έβριζαν, την ξεφώνιζαν, της έλεγαν τα ακατανόμαστα! Εκείνο το βράδυ έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ένα χρόνο μετά η ανήλικη δίνει συνέντευξη στην τοπική ”Ροδιακή”…

”Μέχρι τις 05.00 τα ξημερώματα διαδίδονταν δήθεν συνομιλίες μου που συνοδεύονταν από κάτω από άπειρα σχόλια, είχαν φτάσει τα 5.000 σχόλια! Δεν ήθελα να αντιδράσω, να γράψω κάτι αλλά προειδοποίησα ότι θα βάλω τέλος στη ζωή μου. ΄Εγραψα στον τοίχο μου, πως δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο. Αντίο…”.

Ήταν αργά και δεν ήθελα να ανησυχήσω τους γονείς μου. ʼΑρχισα να χαρακώνομαι με ξυραφάκι. Δεν τα κατάφερα να συνεχίσω, το σταμάτησα ,κι εκείνη την ώρα αποφάσισα ότι θα πάρω χάπια την άλλη μέρα από το φαρμακείο. Όμως την επόμενη μέρα δεν μπορούσα να κρύψω τα σημάδια από τους γονείς μου οι οποίοι ανησύχησαν πάρα πολύ και επειδή είχα και αρρυθμίες πήγαμε στο Νοσοκομείο όπου με πλησίασε η κοινωνική λειτουργός και της είπα μόνο κάποια από τα γεγονότα”.

 

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS