ΑρχικήinetΤον εξαπάτησαν και τους εκδικήθηκε στέλνοντας σε SMS όλο το έργο του...

Τον εξαπάτησαν και τους εκδικήθηκε στέλνοντας σε SMS όλο το έργο του Σαίξπηρ -Βομβαρδισμός με 29.000 μηνύματα

shakes_2855743b-435

Αυτό θα πει σαιξπηρική εκδίκηση. Οταν ένας 24χρονος έπεσε θύμα απάτης σε διαδικτυακή αγορά, αποφάσισε να πάρει την πιο πρωτότυπη ρεβάνς. «Βομβάρδισε» τον υπεύθυνο με περισσότερα από 29.000 SMS, στέλνοντάς τους ολόκληρο το έργο του Σαίξπηρ.

Ο Εντ Τζόσεφ αγόρασε μία κονσόλα PS3, μέσω ιστοσελίδας με αγγελίες, αλλά δεν την παρέλαβε ποτέ. Αντί να «κλάψει» τις 80 λίρες που έχασε, αποφάσισε να πάρει εκδίκηση. Αρχισε να στέλνει λοιπόν σε εκείνον που τον εξαπάτησε ολόκληρο το έργο του Σαίξπηρ.

Ο 24χρονος δεν κουράστηκε καθόλου. Απλά έκανε το κλασικό «copy-paste» στο κινητό του -χωρίς να χρεώνεται μάλιστα. Αντίθετα, ο αποδέκτης των μηνυμάτων λογικά κινδυνεύει με… νευρικό κλονισμό. Ο Τζόσεφ κάνει την αποστολή σε ένα SMS για κάθε έργο, αλλά ο αποδέκτης θα πάρει 29.305 ξεχωριστά συνολικά!

[wdca_ad id=”74823″ ]

Δεν σταματά όμως. Ο 24χρονος έχει ήδη στείλει 22 έργα, ανάμεσά τους τον «Αμλετ», τον «Οθέλο» και το «Μάκμπεθ»- κάτι που μεταφράζεται σε 17.424 μηνύματα- και συνεχίζει για να ολοκληρώσει το έργο του Σαίξπηρ.

«Ενοχλήθηκα πολύ από τη συμπεριφορά του και έψαχνα έναν τρόπο να τον εκδικηθώ. Ηταν κλισέ να ψάξω να βρω πού μένει. Οταν σκέφτηκα να τον βομβαρδίσω με μηνύματα έψαχνα ένα πραγματικά πολυσέλιδο βιβλίο και κατέληξα στο Μάκμπεθ. Οπότε κάπως έτσι ξεκίνησα» είπε ο νεαρός.

Εννοείται πως ο παραλήπτης απατεώνας έγινε έξαλλος και άρχισε να στέλνει υβριστικά μηνύματα στον 24χρονο, ενώ του τηλεφώνησε κιόλας. «Τον ρώτησα αν του αρέσουν τα έργα που του έστειλα, αλλά ήταν πραγματικά συγχυσμένος».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS