ΑρχικήrapidalertClef: Η απόλυτη ασφάλεια - Οι κωδικοί πρόσβασης είναι πλέον “Passé”

Clef: Η απόλυτη ασφάλεια – Οι κωδικοί πρόσβασης είναι πλέον “Passé”

scan_small

ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ CLEF ΑΠΟ ΤΟ SECNEWS.GR

To Clef είναι μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και έξυπνες συσκευές, η οποία αντικαθιστά ΠΛΗΡΩΣ τη χρήση των κωδικών πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Το Clef υιοθετεί την τεχνολογία των smartphone, για να δημιουργήσει μια πλατφόρμα ταυτοποίησης χρηστών, βασισμένη σε μια νέα προσέγγιση για τη σύνδεση σε online λογαριασμούς.

Η εφαρμογή αυτή επιτρέπει σε οποιοδήποτε site να αναγνωρίζει τους χρήστες του, βασισμένο στα κινητά τους τηλέφωνα, αντί να απαιτείται η χρήση κωδικών και άλλων στοιχείων, τα οποία πρέπει να θυμούνται. Το Clef παρέχει ασφαλή κρυπτογράφηση στα χέρια του κάθε χρήστη και είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι η χρήση ή διατήρηση ενός κωδικού πρόσβασης.

Για να γίνει αντιληπτός ο κίνδυνος παραβίασης ιστοσελίδων WordPress αξίζει να αναφέρουμε ότι:

  • Πάνω απο 13.000 ιστοσελίδες παραβιάστηκαν το 2012-2013 με άντληση κωδικών πρόσβασης
  • Οι ιστοσελίδες που παραβιάστηκαν χρησιμοποιήθηκαν για παραβίαση των χρηστών-επισκεπτών των ιστοσελίδων με διασπορά κακόβουλου λογισμικού
  • Ο αριθμός των επιθέσεων Brute Force έχει τριπλασιαστεί σε σχέση με το 2009

white_logo_2000

Χρήση του Clef

Ξεχάστε λοιπόν τους κωδικούς σας και χρησιμοποιήστε το Clef!

Το Clef αναγνωρίζει τον χρήστη μέσω του κινητού του τηλεφώνου με έναν ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο (απλά τοποθετείτε το τηλέφωνο στην οθόνη σκανάροντας το barcode). Η διαδικασία πιστοποίησης διαρκεί ελάχιστα δευτερόλεπτα. Η εγκατάσταση του Clef δεν πρόκειται να σας προβληματίσει ΚΑΘΟΛΟΥ και μέσα σε 60 δευτερόλεπτα μπορείτε να έχετε εγκαταστήσει την εφαρμογή στην ιστοσελίδα σας.

Το 2013 σημειώθηκαν ηλεκτρονικές επιθέσεις υψηλής κλίμακας σε εταιρείες όπως Adobe, Twitter ή Evernote με υποκλοπή κωδικών που επηρέασε εκατομμύρια χρήστες. Όπως αναφέρει μάλιστα και η ομάδα ασφάλειας της WordPress “ο πιο αδύναμος κρίκος στην ασφάλεια της ιστοσελίδας WordPress είναι οτιδήποτε κάνετε με χρήση του κωδικού σας”

Η πλατφόρμα Clef επιτρέπει πλήρη αντικατάσταση των κωδικών πρόσβασης. Αντι λοιπόν για χρήση πολύπλοκων κωδικών πρόσβασης το Clef χρησιμοποιεί RSA 2048-bit κρυπτογράφηση για πιστοποίηση χρηστών μέσω του smartphone σας!

Η χρήση του εξαιρετικά απλή ακόμα και για τον πλέον αρχάριο χρήστη!

man_small

Για λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του Clef σε πλατφόρμα WordPress και την ασφάλεια κωδικών πρόσβασης, πως λειτουργεί, καθώς και γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το WordPress δείτε τα παρακάτω βίντεο:

https://vimeo.com/77091221

https://vimeo.com/77091220

Εγγραφείτε σήμερα στην εξαιρετικά πρωτοποριακή υπηρεσία [εδώ] εντελώς δωρεάν!

Αν σας ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσετε το Clef σε περισσότερους του ενός λογαριασμούς, θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Waltz. Το Waltz είναι μια επέκταση του Chrome (δημιουργήθηκε από τους χρήστες του Clef), που επιτρέπει τη χρήση του Clef στο Facebook, το Gmail και στις περισσότερες γνωστές υπηρεσίες στο web.

Σχετικά με την Clef

clef.founders

H Clef είναι εταιρεία με έδρα το Oakland, εξειδικευμένη στις λύσεις αντικατάστασης username και των κωδικών πρόσβασης online. Απο το 2012 η Clef έχει επαυξήσει την ασφάλεια 2000 και πλέον ιστοσελίδων (κυρίως βασισμένες σε WordPress) δημιουργώντας λύσεις που είναι προσιτές στον απλό χρήστη και εύκολες στην εγκατάσταση. Το Clef είναι διαθέσιμο τόσο για iOS αλλά και Android smartphones.

Η προσφορά του SecNews

Η τεχνολογία της Clef είναι εξαιρετικά καινούργια και φέρνει την διαδικασία πιστοποίησης χρήστη ένα βήμα πιο κοντά στην υψηλή ασφάλεια. Πιθανόν να δούμε μάλιστα την λυση της Clef να χρησιμοποιείται σε Twitter, Facebook ή Google, εταιρείες κολοσσούς που επενδύουν σε νέες ιδέες. Μέχρι τότε όμως μπορούμε να εγκαταστήσουμε στην ιστοσελίδα μας την νέα αυτή τεχνολογία.

To SecNews σε συνεργασία με την ομάδα ανάπτυξης του Clef προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ χρήση της επι-πληρωμή έκδοσης (που μόλις κυκλοφόρησε) στους 3 πρώτους τυχερούς που θα εγγραφούν μέσω της παρακάτω φόρμας στην υπηρεσία.

[contact-form to=’support@getclef.com’ subject=’Clef Promotion From SecNews’][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’ required=’1’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’/][/contact-form]

Σας προτρέπουμε να χρησιμοποιήσετε ΑΜΕΣΑ το Clef στην ιστοσελίδα σας, εφόσον είναι βασισμένη σε WordPress! Η επαύξηση ασφάλειας που θα προσφέρει σε συνδυασμό με την ευκολία χρήσης, είναι η πλέον ισχυρή προστασία έναντι επιθέσεων αλλοίωσης και παραβίασης! Δοκιμάστε το ΣΗΜΕΡΑ!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS