ΑρχικήsecurityΚίνα: Νεαρή «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Instagram!

Κίνα: Νεαρή «ανέβασε» την αυτοκτονία της στο Instagram!

2052EFBE85B8F1526616ACBC3647CC81

Η πιο ανατριχιαστική είναι η φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρο του δωματίου της

Μια νεαρή γυναίκα από την Κίνα φέρεται να κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές της ζωής της, λίγη ώρα πριν η ίδια βάλει τέλος σε αυτή, στο Instagram.

Η κοπέλα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, παρά μόνο το ψευδώνυμό της στο Διαδίκτυο, jojostai1012, φέρεται να πήδηξε στο κενό από το παράθυρο της πολυκατοικίας στην οποία διέμενε στην Σαγκάη.

Όμως είχε φροντίσει να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την πράξη της, με τις φωτογραφίες και τα μηνύματά της, τα οποία, ωστόσο, είχαν αποδέκτη τον πρώην σύντροφό της.

«Θα σε κυνηγάω μέρα και νύχτα αφού πεθάνω», έγραψε σχολιάζοντας την φωτογραφία του πρώην φίλου της που ανάρτησε στο Instagram.

Λίγο νωρίτερα είχε «ανεβάσει» άλλη μια εικόνα στην οποία -όπως φαίνεται- βάζει φωτιά στα πράγματά του, πάνω στο κρεβάτι της!

Η πιο ανατριχιαστική όμως, είναι η φωτογραφία στην οποία φαίνονται πόδια της να κρέμονται έξω από το παράθυρο του δωματίου της, το οποίο βρίσκεται σε μεγάλο ύψος.

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS