ΑρχικήsecurityΣπείρα εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία μέσω διαδικτύου

Σπείρα εξωθούσε γυναίκες στην πορνεία μέσω διαδικτύου

istoselida2_16-3-2014Με τη σύλληψη τεσσάρων Ελλήνων εξαρθρώθηκε στην Αθήνα, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που εξωθούσε αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία μέσω ιστοσελίδας του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε στις 12-3-2014 σε ξενοδοχείο και σπίτι στην Αθήνα, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν τέσσερις Έλληνες, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, τρεις  άνδρες, ηλικίας 29 ετών, 33 ετών και 26 ετών και μία 54χρονη.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν, αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, της μαστροπείας και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 29χρονος εντόπιζε, μέσω του διαδικτύου, αλλοδαπές γυναίκες, κανόνιζε τη μεταφορά τους στη χώρα μας και τις εγκαθιστούσε σε δωμάτια Ξενοδοχείων.

Στη συνέχεια, μέσω ιστοσελίδας του διαδικτύου που διατηρούσε και συντηρούσαν ο 26χρονος και ο 33χρονος, κανόνιζε για λογαριασμό τους ερωτικά ραντεβού. Ο 29χρονος παρακρατούσε μέρος των εισπράξεων, τις οποίες απέκρυπτε επιμελώς, από κοινού με την 54χρονη, στο σπίτι της.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Το χρηματικό ποσό των 3.900 ευρώ

* Ποσότητα κάνναβης βάρους 3,5 γραμμ.

* Πέντε (5) ηλεκτρονικοί υπολογιστές

* Επτά (7) κινητά τηλέφωνα

Επίσης κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

 

Πηγή: directnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS