ΑρχικήinetBEdita: Ένα ισχυρό εργαλείο για προγραμματιστές ιστοσελίδων

BEdita: Ένα ισχυρό εργαλείο για προγραμματιστές ιστοσελίδων

Script-of-the-Day-BEdita

Το BEdita είναι τόσο ένα CMS όσο και CMF εργαλείο, που βασίζεται στο διάσημο CakePHP framework. Είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση, με πολλές επιλογές και διαθέτει επίσης μια αρχιτεκτονική σχεδίαση που μπορεί εύκολα να επεκταθεί και να προσαρμοστεί.

Με ένα επανασχεδιασμένο interface και πολύ πιο φιλικό προς το χρήστη χαρακτηριστικά, το BEdita τώρα φαίνεται περισσότερο σαν ένα CMS, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί τα χαρακτηριστικά ενός πολύπλευρου εργαλείου.

Το BEdita δημιουργήθηκε ειδικά για καταστάσεις όπου οι προγραμματιστές πρέπει να δημιουργήσουν μη τυποποιημένες ιστοσελίδες, έξω από τη σφαίρα των βαρετών blogs και των επαγγελματικών ιστοσελίδων.

Είναι κάτι περισσότερο από ένα εργαλείο για προγραμματιστές, καθώς περιλαμβάνει πολλά τμήματα όπως δημοσιεύσεων, διδακτικών ενοτήτων και add- ons. Αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο δύσκολο για τους απλούς χρήστες, αλλά αν αφήσετε έναν πεπειραμένο προγραμματιστή να το ρυθμίσει για εσάς, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BEdita για οτιδήποτε.

Είμαστε σίγουροι ότι αν πάρετε το χρόνο σας για να ελέγξετε τα χαρακτηριστικά του BEdita, αυτό το καλά δομημένο εργαλείο θα σας εντυπωσιάσει.

Το BEdita αναπτύσσεται μέσω του GitHub, με παλαιότερες εκδόσεις να είναι ακόμα διαθέσιμες στο SourceForge. Μπορείτε να κατεβάσετε από το BEdita εδώ και επίσης να ελέγξετε μερικά screenshots εδώ.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS