Αρχικήinet«Κανένα παιδί δεν αξίζει να κακοποιείται σεξουαλικά»

«Κανένα παιδί δεν αξίζει να κακοποιείται σεξουαλικά»

unnamed

Σεμινάριο πρόληψης της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Η κα Έλενα Ράπτη, βουλευτής Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια για την ενημέρωση των συμμετεχόντων για την πρόληψη και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

12 Μαρτίου 2014
Αμφιθέατρο Da Vinci, κτίριο Europa, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Διοργανωτής: “Hope For Children” UNCRC Policy Center

To “Hope For Children” UNCRC Policy Center διοργανώνει ένα σεμινάριο σχετικά με το θέμα της πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με τίτλο «Κανένα παιδί δεν αξίζει να κακοποιείται σεξουαλικά» στις 12 Μαρτίου 2014. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Da Vinci, κτίριο Europa, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει τη συμμετοχή βασικών φορέων σε αυτόν τον τομέα οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά στην Εκστρατεία του Συμβουλίου της Ευρώπης ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ για τον τερματισμό της σεξουαλικής βία ενάντια στα παιδιά.

Ο εναρκτήριος χαιρετισμός του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί από τον Γενικό Διευθυντή του “Hope For Children” κ. Joseph Varughese, ενώ ο Δρ Αντώνης Στυλιανού, Ανώτατο Μέλος του Συμβουλίου Συμβούλων του “Hope For Children” θα παρουσιάσει το θέμα «Καθορισμός της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και η αντιμετώπιση των θυμάτων από το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, βάσει της εθνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας». Η κα Στέλλα Κυριακίδου, βουλευτής και Γενική Εισηγήτρια για τα Παιδιά στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (PACE) θα εισαγάγει το θέμα της προάσπισης και της θεραπευτικής διάστασης για την αντιμετωπίση των παιδιών-θυμάτων. Η κα Έλενα Ράπτη, βουλευτής Θεσσαλονίκης και Συντονίστρια της Εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα, θα είναι η κεντρική ομιλήτρια για την ενημέρωση των συμμετεχόντων για την πρόληψη και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι εγγραφές για το σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν από τις 6:00-6:15μμ, ενώ με την ολοκλήρωση των ομιλιών στις 7:20μμ θα υπάρξει χρόνος για δημόσια συζήτηση των θεμάτων που προκύπτουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο +357 22 103234 ή +357 96 317873

Copyright © 2014 HFC “Hope For Children” UNCRC Policy Center, All rights reserved.
Δώστε Ελπίδα στα παιδιά

Our mailing address is:
HFC “Hope For Children” UNCRC Policy Center

79 Limassol Avenue, Flat 201
2nd Floor

Nicosia 2121

Cyprus

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS