ΑρχικήinetΚάποιος Έχει Ζωγραφίσει Έναν Ουρανοξύστη Στους Πρόποδες Της Ακρόπολης Στο Google Maps...

Κάποιος Έχει Ζωγραφίσει Έναν Ουρανοξύστη Στους Πρόποδες Της Ακρόπολης Στο Google Maps

Λοιπόν κοιτάχτε. Μην πανικοβληθείτε. Αλλά κάποιος έχει ζωγραφίσει έναν γιγάντιο πεντάγωνο ουρανοξύστη στους πρόποδες της Ακρόπολης στο Google Maps, καταμεσής στα Αναφιώτικα, σε ένα άδειο οικόπεδο, να:

map01

map02

Φυσικά δεν χρειάζεται το σπιτόσκυλο να σας πει ότι δεν υπάρχει κανένας πεντάγωνος ουρανοξύστης στ’ Αναφιώτικα. Τις τελευταίες εβδομάδες όλο εκεί περιφέρεται, θα τον είχε προσέξει το δίχως άλλο. Το επιβεβαιώνει, άλλωστε, και το satellite view του Google Maps:

map03

Ορίστε, τίποτα. Οικόπεδο. Κανένας ουρανοξύστης. Οπότε τι συμβαίνει; Το Google Maps έχει προσθέσει εδώ και αρκετό καιρό την δυνατότητα να βλέπεις τους χάρτες σε μια κάπως τρισδιάστατη μορφή, με τα ύψη και τα μεγέθη των κτιρίων λίγο πολύ σωστά σχεδιασμένα, άρα κάποιος έβαλε το χεράκι του και πρόσθεσε ετούτο το πράγμα 3D πράγμα εκεί μέσα στη μέση εξεπιτούτου. Ποιος; Ήταν η τεχνητή νοημοσύνη που έχει ήδη αποκτήσει έλλογη οντότητα μέσα στους σέρβερζ της εταιρείας στο Μάουντεν Βιου της Καλιφόρνιας; Ή ήταν ανθρώπινο χέρι; Γιατί; Τι σκοπούς εξυπηρετούν; Τι σκοτεινές συνομωσίες εξυφαίνονται; Τι δολοπλοκίες; Τι συμφέροντα εξυπηρετούνται;

Το σπιτόσκυλο θα μάθει. Ω, θα μάθει.

UPDATE: Ορίστε, σήμερα ο “ουρανοξύστης” εξαφανίστηκε από το συγκεκριμένο σημείο και αντικαταστάθηκε από ένα ασύμμετρο πεντάγωνο που γράφει πάνω “Zi Villa!!!” έτσι, με τρία θαυμαστικά. Κάποιος στο Google παίζει.

map04

Πηγή: spitoskylo.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS