ΑρχικήinetMashable Boston Hackathon

Mashable Boston Hackathon

Hackathon

Προγραμματιστές από τη Βοστώνη μπορούν να συνεργαστούν με άλλους λάτρεις των ταξιδιών στην περιοχή της Βοστώνης για το MashHacks, υπο την υποστήριξη της Emirates Airline. Αυτό το μονοήμερο hackathon θα συγκεντρώσει προγραμματιστές, σχεδιαστές και λάτρεις της τεχνολογίας να δημιουργήσουν εφαρμογές που θα αλλάξουν τον τρόπο που ταξιδεύουν.

Το hackathon θα ξεκινήσει στις 8:30 π.μ. στις 22 Μαρτίου στο hack/reduce, ένα τοπικό χώρο που διευκολύνει τα hackathons και στηρίζει την καινοτομία στην τεχνολογική κοινότητα της Βοστώνης. Το Mashable και η Emirates Airline ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προκαλέσουν τη Βοστώνη να δημιουργήσει καινοτόμες, δημιουργικές εφαρμογές που θα κάνουν τα ταξίδια σας πιο εύκολα, πιο προσιτά και διασκεδαστικά.

Οι κριτές ψάχνουν για εφαρμογές που έχουν τη δυνατότητα να διαμορφώσουν τον τρόπο που ταξιδεύουμε στο μέλλον: Ποιες εξελίξεις θα καθορίσουν την τουριστική βιομηχανία μέσα στην επόμενη δεκαετία;

Η πρώτη ομάδα θα κερδίσει εισιτήρια μετ ‘επιστροφής με την Emirates Airline από τη Βοστώνη στο Ντουμπάι. Η δεύτερη και τρίτη ομάδα θα κερδίσει χρηματικά έπαθλα.

Η εγγραφή είναι δωρεάν στο Eventbrite και ακολουθήστε την @MashableEvents για περισσότερες ενημερώσεις και ανακοινώσεις.

Λεπτομέρειες:

MashHacks: Ταξίδια

Σάββατο, 22 Μαρτίου, 2014

8:30 π.μ. έως 7 μ.

hack/reduce

275 3rd Street,

Cambridge, MA , 02142

Εγγραφή στο Eventbrite εδώ

Hashtag : #MashHacks

* Τρόφιμα και ποτά παρέχονται

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS