Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;
infosec

Νέο bug στο iOS 12. Πώς το επιλύετε;

Στην αρχή, το iOS 12 φαινόταν να είναι ένα πιο πετυχημένο update από το iOS 11, αλλά όπως αποδεικνύεται, η...
Read More
infosec rapidalert

5η θέση για την Ελλάδα στο European Cyber Security Challenge 2018

Με μεγάλη επιτυχία επέστρεψε η Εθνική ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο μεγάλο πανευρωπαϊκό διαγωνισμό κυβερνοασφάλειας European Cyber Security...
Read More
infosec

Εκδήλωση «Απόρρητο Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου

H Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου (Safer Internet), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση...
Read More
infosec

Κι άλλο σφάλμα διαχείρισης αρχείων επηρεάζει το Windows 10 October Update

Από τότε που κυκλοφόρησε το Windows 10 October update 2018, τα πράγματα έχουν πάει αρκετά άσχημα για τους χρήστες των...
Read More
infosec

Ο γονικός έλεγχος της Apple επιτρέπει την αναζήτηση πορνογραφικού και βίαιου υλικού

Οι γονικοί έλεγχοι της Apple στο iOS 12 είναι μάλλον ασυνεπείς: ορισμένοι όροι που αφορούν στο σεξ είναι μπλοκαρισμένοι, αλλά...
Read More
Latest Posts

H ιστοσελίδα του Bitcoin Exchange Poloniex παραβιάστηκε από hackers

bitcoin-challenge-dollar-currency2.si

Άλλη μια είδηση για παραβίαση ιστοσελίδας Bitcoin. Η ιστοσελίδα πολλαπλού συναλλάγματος crypto Poloniex ανακοίνωσε σήμερα ότι η ιστοσελίδα τους δέχθηκε επίθεση hacking, που οδήγησε σε κλοπή Bitcoins.

Στο BitcoinTalk φόρουμ, η εταιρεία εξήγησε πώς ο χάκερ έκλεψε τα Bitcoins: Υπέβαλλε πολλαπλά αιτήματα ανάληψης ταυτόχρονα για να οδηγήσει σε αρνητικό ισοζύγιο, αλλά το αίτημα εξακολουθεί να είναι σε επεξεργασία.

» Ένα άλλο σφάλμα σχεδιασμού είναι ότι οι ανάληψης θα πρέπει να βρίσκονται σε μια σειρά σε κάθε βήμα της ιστοσελίδας. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί αν τα αιτήματα ανάληψης υποβάλλονταν σε επεξεργασία διαδοχικά αντί ταυτόχρονα» αναφέρει το μήνυμα στο φόρουμ.

Ένα από τα μέλη του φόρουμ έδωσε μια σύνδεση με τη διεύθυνση bitcoin του εισβολέα «https://blockchain.info/address/1Ktq7TE3J5vZ3c99M5weqKfFcNkHQdqPrq». Φαίνεται ότι η απώλεια είναι περίπου $ 50,000.

Ο ιδιοκτήτης της Poloniex δήλωσε ότι θα αναλάβει την πλήρη ευθύνη και θα εξοφλήσει το χρέος της BTC. Ωστόσο, λόγω της έλλειψης του 12,3 % των πόρων, η εταιρεία θα αφαιρέσει προσωρινά το 12,3 % από όλους τους λογαριασμούς.

» Αν είχα τα χρήματα για να καλύψω το σύνολο της οφειλής τώρα, θα το έκανα αμέσως. Δεν τοι κάνω όμως γιατί δεν μπορώ να βρω χρήματα από το πουθενά.» δήλωσε.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *