ΑρχικήinetΗ Google διακόπτει την Υπηρεσία Παράδοσης Bufferbox

Η Google διακόπτει την Υπηρεσία Παράδοσης Bufferbox

Google-Shuts-Down-Delivery-Service-BufferBox

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που η Google αγόρασε την καναδική Bufferbox και τελικά αποφάσισε να κλείσει την υπηρεσία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Bufferbox, μια νεοσύστατη εταιρεία που επιτρέπει στους χρήστες την κοινοποίηση στοιχείων σε προσβάσιμες θυρίδες, θα σταματήσει να λειτουργεί τον Απρίλιο.

Ενώ το Bufferbox προσφέρει μια αρκετά βολική επιλογή να αποδεχθεί τις παραδόσεις, όταν δεν μπορείτε να είστε στο σπίτι, η Google αποφάσισε ότι έχει μια καλύτερη χρήση για την υπηρεσία.

Σε ένα δημοσίευμα στο blog αναφέρεται: «Είμαστε συνεχώς στην αναζήτηση νέων τρόπων για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αγοράσουν τα αγαπημένα τους προϊόντα online γρηγορότερα και ευκολότερα, και όπως πάντα, είναι σημαντικό να αξιολογηθούν οι τομείς στους οποίους θα εστιάσουμε τις προσπάθειές μας. Γι’ αυτό έχουμε πάρει την δύσκολη απόφαση να ξεκινήσουμε σταδιακά την κατάργηση της αυτόνομης υπηρεσίας Bufferbox, αντί να φέρει τις γνώσεις, την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της ομάδας για τα μελλοντικά προϊόντα της Google, όπως το εμπορικό Express Google (που διατίθεται σήμερα στο San Francisco Bay Area ).»

Η υπηρεσία έχει σταματήσει να δέχεται νέες συμφωνίες και οι εγγραφές των τελευταίων ημερών θα γίνονται δεκτές στο Bufferbox αλλά θα ισχύουν μέχρι την 31 του Μάρτη του 2014, ενώ η τελευταία ημέρα θα είναι 21η Απριλίου 2014.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS