ΑρχικήinetΗ.Π.Α: Πρόταση γάμου μέσω ... instagram!

Η.Π.Α: Πρόταση γάμου μέσω … instagram!

4A211E05013BE0FE880BCCB9985C4A7A

Τριανταπεντάχρονος έκανε πρόταση γάμου στην καλή του μέσα από το κοινωνικό δίκτυο του instagram.

Στις 2 Ιανουαρίου αυτού του χρόνου, ο Neil Parris, δημιούργησε έναν λογαριασμό στο instagram που λέγεται @thestoryofjennaandneil (η ιστορία της Jenna και του Neil) ως έναν τρόπο για να μπορέσει να κάνει πρόταση γάμου στην φίλη του Jenna Caine.

Η προσπάθεια του ήταν πολύ πετυχημένη και ο 35χρονος στέλεχος εταιρείας δημοσίων σχέσεων κέρδισε το ναι από την εκλεκτή της καρδιάς του της 32χρονης Jenna και θα παντρευτούν στις 20 Σεπτεμβρίου του 2014 μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Ο λογαριασμός που δημιουργήθηκε στο instagram είναι μια περιγραφή της σχέσης τους από τη αρχή της γνωριμίας τους στο φεστιβάλ μουσικής Coachella, μέχρι την μετακόμιση τους σε ένα σπίτι, μέχρι την δήλωση ότι θέλει να παντρευτούν.

[wdca_ad id=”73827″ ]

Η 32χρονη περιγράφει ότι όταν της έδειξε σε έναν υπολογιστή τον λογαριασμό και την προέτρεψε να τον διαβάσει χαμογελώντας ήταν τόσο σοκαρισμένη που δεν ήξερε τι να κάνει και προσπαθούσε να δει όλες τις φωτογραφίες για να καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Εξομολογήθηκε ότι αργότερα ξαναδιάβασε τις εικόνες με τα σχόλια δεκάδες φορές.

Η ιστορία τους έγινε γνωστή στην Αμερική και πολλά κανάλια αλλά και εφημερίδες έδειξαν ενδιαφέρον για την πρώτη πρόταση γάμου μέσω instagram. \

 

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS